Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Pokalvägen 4, Södermalm / Reimersholme, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
76.5 kvm
Avgift
4 009 SEK / mån
Rum
3 rum

Välplanerad hörnlägenhet med balkong i renoveringsbehov

Välkommen till denna blivande pärla med många spännande möjligheter att sätta sin egen prägel på boendets standard och finess. Lägenheten har ett trevligt hörnläge i en vacker funkisfastigehet på ett av Reimersholmes högsta lägen. Från lägenheten har magnifik utsikt över grönska och ett härligt lummigt läge. Det ger även möjligheten att följa årstiderna och vädret på ett fantastiskt sätt och samtidigt bo innanför tullarna. Här finns ett rymligt och trivsamt vardagsrum och från detta rum nås den härliga balkongen. Två bra sovrum och kök med matplats framför fönster. Lägenheten har många äldre detaljer bevarade och är i behov av renovering. I sammanhanget kan nämnas att, när kronprins Gustav den VI Adolf invigde HSB's Jubileumsutställning på Reimersholme år 1944, hade just denna lägenhet förberetts för kungligt besök. Därav den något unika designen gentemot andra lägenheter i området.

Landet mitt i stan! På gröna, härliga Reimersholme bor du på en liten ö som är belägen intill Långholmen och Bergsunds Strand. Via en kort liten välvd bro förbinds ön med trendiga Hornstull på Södermalm där caféer, affärer och kvarterskrogar duggar tätt. Här lever man nära naturen och kan följa dess årstider med direkt närhet till flera badbryggor, båtbryggor, kajakklubb och gröna gångstråk.

Det som förenar alla bostäderna här är fantastisk omgivning med en ständig närhet till vattnet som omgärdar ön. På Reimersholme finns ett flertal badbryggor som man kan använda under sommaren och för längre utflykter går man gärna över bron till Långholmen. Och som sagt - Södermalmslivet och kommunikationerna med övriga Stockholm är inte längre bort än en promenad över bron eller med bussarna 54an och 66an som går precis nedanför vid Pokalvägen alternativt Hornstull.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy