Visningar

sön 19 maj 14:30 - 15:00
Anmälan görs på annonssidan, tryck på "boka visning". Varmt välkommen!
tis 21 maj 16:30 - 17:00
Anmälan görs på annonssidan, tryck på "boka visning". Varmt välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 495 000 SEK / Eller högst erbjudande.
Adress
Ehrensvärdsgatan 8, Norr, Helsingborg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
59 kvm
Avgift
4 452 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Drömlägenheten intill sundet & strandspromenaden! Renoverad m fingertoppkänsla. Balkong & hiss finns

Välkommen till denna mycket fina tvåa på fantastiskt läge vid Fria Bad och strandpromenaden på Norr. Här bor du med närhet till affärer, restauranger, strand och grönområden, och naturligtvis ligger busshållplatsen strax utanför dörren.

Invändigt finner vi en modern disposition där kök med köksö och matplats samsas med det trevliga vardagsrummet. Pricken över i:et må vara dom stora fönsterna i två väderstreck som bjuder in gott om ljusinsläpp samt den trevliga balkongen med sundsutsikt. Vidare bjuder bostaden på ett härligt master-bedroom med gott om förvaring i form av skjutdörrsgarderober, samt ett lyxigt helkaklat badrum med riktigt fina materialval och tvättmöjligheter. Lägenheten är renoverad med omsorg där allt känns noga genomtänkt.

Här bor man på en av Helsingborgs mest attraktiva adresser och med närhet till allt av stadens goda utbud. En perfekt lägenhet för köparen med höga krav.

Varmt välkommen till denna synnerligen trivsamma bostadsrätt!

Beskrivning

ENTRÉ
Välkomnande entré med goda avhängningsmöjligheter. På golvet vilar en riktigt fin vitlaserad parkett med undantag för entrén där vi finner en slitstark klinker. Samtliga väggar i bostaden är slätspacklade och vitmålade.

BADRUM
Snyggt helkaklat badrum med kakel och klinker i betongfärg, en riktigt fin kombination. Badrummet är utrustat med följande: golvvärme, wc, duschhörna, vask med underskåp, spegel med belysning samt tvättmaskin och torktumlare.

KÖK/KÖKSÖ
Stilfullt kök från IKEA med vita/släta köksluckor, mörk stenbänksskiva och ett matchande mörkt stänkskydd. Köket är utrustat med kyl/frys, vinkyl, ugn, Micro, induktionshäll, diskmaskin samt köksfläkt.

VARDAGSRUM/BALKONG
Härligt rum med mycket ljusinsläpp i och med fönster i två väderstreck. Möblera enkelt med större soffgrupp och ett runt matbord i anslutning. Från rummet når vi den härliga balkongen som ligger i nordvästläge och erbjuder en utmärkt sundsutsikt.

MASTER-BEDROOM
Rymligt fint rum med ett charmigt hörnfönster. Installerade skjutdörrsgarderober löser förvaringsfrågan utmärkt. Här kan du möblera med större dubbelsäng samt eventuellt sängbord.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration Brf Ehrensvärdsg 6, 8.pdf Stadgar Brf Ehrensvärdsg 6, 8.pdf Årsredovisning Ehrensvärdsg 6,8 2017.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Helsingborg kommun, Skattesats 32.67%.

Församling

Helsingborgs Maria.

Storlek

Boarea 59 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

2217

Våning / hiss

Våning 2 av 4.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1939
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Ehrensvärdsgatan 6, 8
Organisationsnummer: 769609-7851
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 2217
Antal lägenheter: 22
Antal lokaler: 0

Föreningens renoveringar

Föreningen planerar att renovera fasaden
Fastigheten renoverades 1996

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: F
Energiförbrukning: 148 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2018-10-24
Energiprestanda primärenergital: 148 /kWh per kvm och år

TV

Kabel-tv finns.

Internet

Bredband från Comhem.

Månadsavgift

Avgift: 4 452 SEK / mån
Ink. värme, vatten samt bostadsrättstillägget för hemförsäkring. Obligatoriskt tillägg för kabel-tv om 70kr.

Driftskostnad

275 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 125 SEK
Övrigt: 50 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 3.72000 %
Andel av årsavgiften: 3.90000 %

Uteplats

Balkong i nordväst-läge med sundsutsikt.

Bilplats

Föreningen erbjuder 3 garageplatser samt 7 parkeringsplatser, i övrigt regelriktig parkering i området.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy