Länk kopierad!

Visningar

mån 24 jun 17:15 - 17:45
Välkomna på visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 295 000 SEK
Adress
Jägartorpsvägen 6A, Jägartorpet/Färjestad, Karlstad
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
59 kvm
Avgift
4 452 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

I markplan med tre egna altaner!

Här, längst in på området i ett av de bästa lägena på området, bor ni bekvämt i markplan. Tre separata uteplatser till bostaden! -Två mot framsidan som ligger i skönt västerläge och delvis under tak där gott om plats ges för både olika arrangemang samt grill. -Den andra ligger på baksidan med morgonsol och avskiljt mot allmänheten av en tujahäck. Lägenheterna ligger i en mycket trevlig miljö blandat med villor, nära älven och skogs- och strövområde. Mycket trevlig bostad med tidsenliga ytskikt och öppet mellan vardagsrum och kök. Köket genomgick ett lyft 2017-2018 då köksluckorna lackades, beslagen byttes ut, nya bänkskivor, köksö, byte av kyl & frys, spisfläkt samt spis med ugn. 2017 byttes golvet i kök/vardagsrum. Två sovrum med fönster mot baksidan. Helkaklat duschrum som renoverades 2012. Egen entré med plats för cyklar utanför ytterdörren där även ett separat förråd finns att tillgå. Fiber finns indraget från Karlstad stadsnät.

Föreningen ger tillåtelse att installera en altandörr från ena sovrummet om så önskas.

P-plats med el för motorvärmare kostar 200 kr/månad och en plats följer lägenheten. P-plats utan motorvärmare kostar 150 kr/månad. Det finns extra platser att hyra om man har två bilar.

Nära till förbindelser så som busshållsplats endast en kort promenad bort, cykel och gångvägar, fint skogsområde vid Tyrstugan med pulkabacke och grill, bad vid Klarälven, travbana o.s.v.

Varmt välkomna på visning!

Beskrivning

Välkomna till Jägartorpsvägen 6 A! - I markplan med två uteplatser.

HALL
Inre hallen nås från taklagd farstukvist där det lämnas plats för skor och ytterkläder om så önskas. Klinkerlagt golv och vitmålade väggar. Hatthylla direkt till höger och en garderob längre in. Från hallen tonar vardagsrummet upp sig och där skådas även ett enhetligt parkettgolv. Direkt till vänster i hallen finner ni duschrummet.

VARDAGSRUM/ALLRUM/KÖK
Öppna och sociala ytor med möjlighet att nyttja enligt smak och tycke. Gott om ljusinsläpp tack vare rummets flera fönsterpartier mot de ljusa väggarna tillsammans med den grå fondväggen. Öppna ytor in mot det sociala köket som skärmas av med en köksö där plats lämnas för barstolar. Från vardagsrummet nås de båda altanerna på framsidan.

Kök med eget ljusinsläpp från fönster vid diskbänk. 2017 lackades köksluckorna och beslagen byttes ut, ny köksö införskaffades. Bänkskivor i marmorimitation från 2018. Mellan över -och underskåpen sitter ett lättavtorkat vitt kakel på väggarna och vid diskhon gott om hyllplan. Komplett maskinell utrustning bestående kyl & frys 2017, spisfläkt 2018, integrerad diskmaskin, inbyggnadsmikro samt spis med häll och ugn 2018.

SOVRUM 1
Mysigt sovrum i rätt färgval. Här ges plats för dubbelsäng och möblemang. Garderober som tidigare stått här inne finns kvar i förrådet. Utanför fönstret skådas altanen på baksidan. Insynsskydd av tujahäck.

SOVRUM 2
Nyttjas idag som vardagsrum. Ljusa väggar tillsammans med parkettgolv. Även detta sovrum har fönster mot baksidan.

DUSCH/TVÄTT/WC
Renoverat 2012. Mörka klinkerplattor på golv och vitt kakel på väggarna. Genomtänkt duschrum med flera förvaringsutrymmen. Här finns även duschzon, tvättmaskin från 2019, wc samt värmepanna. Förvaring från både handfatskommoden med underliggande skåp, vägghängt badrumsskåp samt förvaring ovan tvättmaskinen. Vädringsfönster.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar 181206.pdf BRF Jägartorpsvägen Årsredovisning 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Karlstad kommun, Skattesats 34.19%.

Församling

Norrstrand.

Storlek

Boarea 59 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

1025

Våning / hiss

Våning 1 av 0.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2005
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft med återvinning

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump - vattenburet

Föreningen

Föreningens namn: Brf Jägartorpet
Organisationsnummer: 769610-8393
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1025
Antal lägenheter: 36
Antal lokaler: 0

Föreningens fastighet Jägartorpet 2 Byggdes 2004/2005 av NCC och består av sju flerbostadshus i två våningar med totalt 36 bostadsrätter. Totala boytan är 2614 kvm. Till varje lägenhet följer en parkering med motorvärmare för 200kr/mån.

Föreningens ekonomi

Den ekonomiska förvaltningen sköts av Vänerförvaltning AB.

Föreningens renoveringar

2013 målades föreningens byggnader om.
Inga större planerade underhåll.

Energideklaration

Status: Ej utförd

TV

Digitalt tv-utbud ingår. Box lånas av föreningen.

Internet

Fiber från Karlstad stadsnät.

Månadsavgift

Avgift: 4 452 SEK / mån

Övrigt som ingår i avgiften

Vatten
KabelTV

Driftskostnad

750 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 600 SEK
Till månadsavgiften tillkommer preliminär debitering för värme och hushållsel. Avstämning sker en gång per år.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.42980 %
Överlåtelseavgift: 1138 SEK
Betalas av: Säljare

Renoveringar

Nuvarande ägare har sedan 2016 byggt samtliga trädäck till bostaden.

Uteplats

Uteplats 1 - Nås från vardagsrummet och ligger under tak. Västerläge med kvällssol.

Uteplats 2 - Ligger i anslutning till den taklagda altanen. Här kan man välja beroende av väder vart man vill sitta. Båda uteplatserna erbjuder plats för sittgrupp/ solbädd. Västerläge.

Uteplats 3 - Ligger beläget bakom sovrum 1. Österläge med morgonsol. Altanen ligger i skydd av tujahäck mot allmänheten. Föreningen godkänner att man sätter altandörr från sovrummet.

Bilplats

P-plats med el för motorvärmare medföljer lägenheten. Kostar 200 kr/mån.

Övriga utrymmen

Rymligt förråd vid entrén med separat dörr.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy