Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 150 000 SEK / som utgångspris
Adress
Antenngatan 59E, Järnbrott, Västra Frölunda
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
64 kvm
Avgift
5 243 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

BÄSTA LÄGET med utsikt över villakvarteret. Toppentrea med ljust fräscht kök och renoverat badrum. Härlig balkong med eftermiddags/kvällssol med mycket trevlig utsikt. Pittoresk omgivning med grönskande gårdar och fina omgivningar. Belägen nära Radiotorget med butiker och gångavstånd till större mataffär. Nära populär friskola och även kommunal skola. 15 minuter på cykel till Linnéplatsen och 20 minuter till härliga havsbad. Lugnt och omtyckt område.

Beskrivning

Välkommen till en mycket trevlig trea med en bra planlösning.

Hallen har plats för förvaring i en garderob till höger vid entrén. Här är det vit träpanel på väggarna, parkettgolv och vackert innertak med vitmålad spontpanel.

Till höger i hallen finns sovrum 1. Detta rum är det minsta rummet men har ändå plats större säng om behovet finns. Målade väggar med fondtapet, parkettgolv och likadant fint innertak som i hallen.

Bredvid sovrummet finns det stilrena badrummet som föreningen renoverade i samband med stambytet. Vitkaklade väggar och grått klinkergolv. Här finns även ett fönster för vädring och ljusinsläpp. Utrustningen består av toalett, handfat, handdukstork, dusch med glasvikväggar och tvättmaskin.

Mittemot badrummet finner ni det rymliga köket. Köksinredningen är från Marbodal med vita luckor och metallbeslag. Stor praktisk diskbänk och arbetsbänk i laminat med vitt kakel ovan.

Köksutrustningen består av en stor kyl (2019) och frys, spishäll, fläkt, exklusiv varmluftsugn med specialfunktioner och diskmaskin (2019).

Matplatsen är stor och rymlig och trevligt belägen vid fönstret. Här kan ni ha flera middagsgäster som avnjuter en god middag och samtidigt njuter av den mysiga utsikten. Tapetserade väggar, laminatgolv och likadant innertak som i tidigare rum.

Längre fram i hallen finns vardagsrummet. I detta rum har ni plats för både soffgrupp och matsalsgrupp. Vitmålade väggar, parkettgolv och vackert innertak med vitmålad spontpanel med infällda spottar.

Härifrån har ni utgång till den härliga balkongen med helt rätt utsikts- och solläge. Här kan ni sitta och njuta av solen tills den går ner för dagen. Det är en underbar utsikt över villakvarteret.

Sovrum 2 når ni från vardagsrummet. Detta rum är stort, rymligt och har plats för förvaring i tre garderober. Ljust målade väggar, parkettgolv och även här finns det fina innertaket.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Årsredovisning brf Antennen.pdf BRF Stadgar Antennen.pdf Årsredovisning brf Antennen.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Göteborg kommun.

Storlek

Boarea 64 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Våning / hiss

Våning 2 av 2.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1953

Föreningen

Föreningens namn: Brf Antennen
Organisationsnummer: 757201-7684
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 112
Antal lokaler: 0

Föreningen förvaltas av SBC
Det finns även 19 radhus i föreningen.

Parkering: Det finns 63 garage varav 25 med värme.
25 platser
8 platser för gäster.

TV och bredband: Kabel-tv och internet via ComHem

Gemensamma utrymmen: Tvättstugor, styrelserum,cykelförråd, bastu och soprum

Föreningens renoveringar

2017-2018
Stambyte med renovering av badrummen.
Ventilationskontroll.
2016
Dränering av två hus.
2015
Asfaltsarbete.
2012-2014
Fläktbyte.
Renovering av bastun.
Ytskikt i tvättstugor.
Byte av ytterbelysning.
Nya termostater.
Nya entrémattor.
2009
Fasadrenovering.
Asfalt och betongarbete.

Månadsavgift

Avgift: 5 243 SEK / mån
i avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband 100 mbit

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00720 %
Andel av årsavgiften: 0.71909 %

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy