Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
350 000 SEK
Adress
Västerlånggatan 29A, Centrum, Kristinehamn
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
48 kvm
Avgift
3 100 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

STILREN LÄGENHET MED DJUPA NISCHER OCH HÖGT I TAK - BALKONG I SÖDERLÄGE

Varmt välkommen till Västerlånggatan 29 A och denna tvåa på första våningen. Här finner ni en välvårdad lägenhet med djupa fönster nischer och fina blomhyllor i marmor, fina golv som möter ljusa väggar och en hög takhöjd. Rymligt vardagsrum med utgång till balkongen mot gatan i söderläge, nyare badrum med dusch, två klädkammare och sovrum. Köket har bra förvaring i både över- och underskåp bakom vita släta luckor i tidlös design. Till lägenheten följer två förråd. Tvättstuga, torkrum, cykelförråd i källaren. I grannhuset finns bastu, solarium och dusch i källaren. Ekonomiskt stabil förening.

Lägenheten ligger i centrum med all tänkbar service, affärer och shopping utanför dörren.

Varmt välkommen hem!

Beskrivning

HALL
Ekparkett, ljusa väggar, klädkammare.

DUSCH/WC
Plastmatta 2018, våtvägg 2018, wc 2018, duschvägg 2018, tvättställ 2018, handfat med underskåp,vattenburen handdukstork, vikdörr till dusch och wc.

KÖK
Ekparkett, ljusa väggar och tak, induktions häll 2018och varmlufts ugn 2018, kakel över diskbänk, spis utsug, kyl/frys 2018. Fönster med djupa nischer.

SOVRUM
Ekparkett, ljusa väggar, klädkammare och fönster med djupa nischer.

VARDAGSRUM
Ekparkett, ljusa väggar, fönster djupa nischer samt dörr till balkong.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar BRF Årsredovisning 2017 BRF Energideklaration BRF Energideklaration 29a-29c BRF 02 Uroxen 13 Årsredovisning 20180831.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Uroxen 12, Kristinehamn kommun, Skattesats 35.07%.

Församling

Kristinehamn.

Storlek

Boarea 48 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

10-2002-2-28

Våning / hiss

Våning 1 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster

Föreningen

Föreningens namn: HSB Brf Uroxen 13
Organisationsnummer: 773600-0493
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 10-2002-2-28
Antal lägenheter: 51
Antal lokaler: 6

HSB Brf Uroxen. Föreningen är en privat bosatdsförening. I föreningen finns 51 lägenheter samt 6 lokaler.
Tvättstuga, torkrum, bastu, dusch och solarium finns i källaren (solarium i hus 27). Två förråd följer lägenheten: ett i källaren och ett på vinden.

TV och bredband: TV: ComHem grundutbud. Bredband: ComHem & Telia fiber att välja på.

Föreningens renoveringar

Föreningen rotrenoverade 1987-88, då byttes bland annat fasaden, fönster och avloppsledningar.
Kommande renoveringar: Sophuset kommer byggas om. Därmed kommer även fler parkeringsplatser frigöras. Allmänt underhåll i gemensamma utrymmen.
Inga planerade avgiftshöjningar.

TV

ComHem ingår i avgiften.

Internet

ComHem & Telia fiber att välja på.

Månadsavgift

Avgift: 3 100 SEK / mån
Hushålls el ingår i avgiften. (Preliminär avstämning)

Gårdsplats/innergård

Gemensam ute/grillplats mellan de två huskropparna.

Driftskostnad

375 SEK varav:
Försäkring: 125 SEK
Elektricitet: 250 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.84758 %
Överlåtelseavgift: 1200 SEK
Betalas av: Säljare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy