Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 850 000 SEK / Fast pris - först till kvarn
Adress
Solgränd 4A, HUDDINGE
Typ
Bostadsrättsparhus
KVM
133 kvm
Avgift
4 988 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyproduktionsprojekt utöver det vanliga

Nu finns möjligheten att få köpa en av de sista bostäderna i Södra Terrassen som varit slutsålt sen länge. Föreningen kommer att utökas med sex lägenheter bestående av två parhus i storlekarna 133 kvm och 72 kvm samt två studiohus om 33 kvm. Totalt kommer föreningen bestå av 51 bostäder.

Först till kvarn gäller!

Projektet är i full produktion. Kontakta mäklare för en personlig presentation av projektet.

Inflyttning beräknas till oktober-november 2020.

Fullständig situationskarta finns under fliken dokument samt i bildflödet.

PROJEKTET

Projektet är i bostadsrättsform och består av 51 bostäder där parhusen erbjuds i storlekarna 72 och 133 kvm samt studiohus och ateljéhus om 33 och 42 kvm.

Bostäderna genomsyras av en väl bearbetad och omhändertagen känsla med omsorgsfullt utvalda material såväl exteriört som interiört.

Exteriört är fasaden vit i sin kulör som kontrasterar väl mot de grafitgrå spröjsade fönstren, taket och hängrännorna. Parhusens entréer har fina fönsterpartier bredvid dörren och gediget entrétak i samma grå ton som övriga plåtdetaljer. Up- & downlights lyser upp fasaden vackert kvällstid.

Projektet uppförs helt nyckelfärdigt med finplanering såsom utrullade gräsmattor, grusade gångar och motorvärmare i anslutning till parkeringarna. Altaner och avskiljare mellan parhusen ingår också som standard, allt för att du ska kunna njuta av din bostad direkt.

Interiört är köken från svenska Marbodal och går i en varm, beige ton tillsammans med en slitstark bänkskiva i kvartskomposit, designat den välkända inredningsarkitekten Lotta Agaton som gjort ett samarbete med kökstillverkaren.
Här finns möjlighet att välja ett mörkt kök med grå kvartskomposit och mattsvart blandare för den som så önskar en mer industriell känsla.

Väggarna målas i en bruten ton som tillsammans med det vitpigmenterade trägolvet och den grå granitkeramiken skapar ett varmt, ombonat och samtidigt slitstarkt hem för den kräsne och medvetne köparen som önskar ett bekymmersfritt boende utöver det vanliga.

BOSTÄDERNA

Parhus
Två plan om 133 kvm
~ Fem rum och kök

Entréplan inrymmer en inbjudande hall med en garderob och plats för avhängning. I anslutning till hallen finner vi både en separat tvättstuga och ett duschrum.

Vidare in i huset når vi de stora sociala ytorna där kök, matplats och vardagsrum samspelar på ett fint sätt med trappan som avskiljer ytorna. Härifrån är det utgång till altan och trädgården. De flesta parhusen i denna storlek har även utgång till en liten förträdgård via köket som vetter mot entrésidan vilket skapar ytterligare en plats att koppla av på.

Övervåningen inrymmer ett ljust allrum med fönster i två väderstreck och högt till nock. Här finner vi även tre sovrum varav ett större föräldrasovrum med hel garderobsvägg. Badrum med både badkar och separat dusch. Takfönstret ger ett härligt ljusinsläpp.

PLANLÖSNINGAR

Planritningar för samtliga bostäder finns i bildflödet samt under fliken dokument.

PROJEKTÄGAREN

Borohus ingår i Västkuststugans koncern och är en stor, trygg och solid hustillverkare med fabrik i Mjöbäck och Falkenberg och har sedan bolaget grundades 1928 tillverkat över 100 000 bostäder.

Bostadsutvecklaren Innovation Properties är välkänd för sina spännande bostadsprojekt och har bl.a. över 15 genomförda projekt enbart i Huddinge med många återkommande kunder som följd.


OMRÅDET

Högmora är ett naturskönt och expansivt område med mycket bra läge i Huddinge mellan Stuvsta och Farsta. Det här blir bostadsutvecklarens andra projekt i just Högmora och ligger i direkt anslutning till etapp 1 i området som är slutsålt och inflyttat.

Projektet är vackert beläget i hjärtat av området med några hundra meter från den kommande förskolan och bollplanen. På promenadavstånd når man dessutom flera sjöar.

Bostadsfakta

Kommun

Huddinge kommun.

Storlek

Boarea 133 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

5 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

46 och 50

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Föreningen

Föreningens namn: Brf Högmora 45
Organisationsnummer: 769633-8891
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 46 och 50
Antal lägenheter: 51
Antal lokaler: 0

Internet

Fiber

Månadsavgift

Avgift: 4 988 SEK / mån
I månadsavgiften ingår vatten, 2 p-platser och sophämtning.

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 3.309 %

Uteplats

Altan

Bilplats

2 p-platser med elstolpe.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy