Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Frejgatan 47, 3 tr, Vasastan, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
38 kvm
Avgift
950 SEK / mån
Rum
2 rum

Optimalt planerad med högt läge, balkong och låg avgift!

Välkommen till denna optimalt planerade 2:a i genomgående gott skick och med balkong. Närheten till Odenplan, Handelshögskolan och City gör detta läge mycket eftertraktat samtidigt som bad och grönska väntar direkt utanför dörren vid Vanadislunden. Bostaden som är belägen i fastighet anno 1929 erbjuder onekligen tidstypiska detaljer inte minst i form av spröjsade fönster, spegeldörrar och fiskbensparkett. Stilrent kök med alla bekvämligheter i öppen plan mot vackert vardagsrum med utgång till balkong. Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och access till klädkammare. Kaklat badrum med tvättmaskin. Kort sagt: Ett hem att längta till som passar såväl singel som par och där den låga avgiften även inkluderar kabel-TV (basutbud) och Bredband!!!

Beskrivning

Varmt välkomna till detta trivsamma hem som är genomgående gott skick och belägen i representativ och stambytt fastighet från 1929, genomsyrad av tidstypiska detaljer såsom stora fönster och parkettgolv. Utöver Odenplans rika utbud finns livsmedelsbutiker, caféer, kvarterskrogar och banker alldeles runt hörnet. Goda kommunikationer med flertalet innerstadsbussar och T-bana/pendeltåg.

Lägenheten disponeras enligt följande:

- Välkomnande hall med plats för ytterkläder. Den generösa takhöjden möjliggör goda förvaringsutrymme för den som så önskar. Idag pryds hallen av hatthyllor som förefaller vara från byggnadsåret och för tankarna till skolbyggnader/offentliga miljöer med rötterna i sekelskiftes arkitektur.

- Vackert vardagsrum med utgång till fin balkong via helglassade pardörrar. Rummet rymmer såväl matgrupp som sällskapsdel och integreras på bästa sätt med det snygga köket. Fiskbensparkett.

- Smakfull köksdel med alla bekvämligheter och goda förvaringsmöjligheter. Köket är utrustat med spishäll, spisfläkt, kyl/frys, ugn och diskmaskin. Infällda spotlights i överskåpens underkant. Bänkskiva i marmor tillsammans med infälld kyl och frys ger ett sobert och luftigt intryck.

- Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och garderobsvägg. Från rummet nås även en rymlig klädkammare, vilken på ett naturligt sätt kan omdisponeras till hemma kontor för den som så önskar. Trägolv.

- Klassiskt, vitkaklat badrum med klinkergolv. Dusch, toalett, handfat och tvättmaskin.

Summa summarum: En lägenhet utöver det vanliga där den effektiva planlösningen, skicket, balkongen och de stora ljusinsläppen ger karaktär och atmosfär.

Dokument (pdf)

Planritningar Frågelista.pdf Trivsel-_och_renoveringsregler November 2018 Årsredovisning 2017-2018 för Brf Killingen 21 Stadgar

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 30.82%.

Församling

S:t Johannes.

Storlek

Boarea 38 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen (via den ekonomiska fövaltaren).

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

1304/1015

Våning / hiss

Våning 3 av 6.
Hiss finns.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Killingen 21
Organisationsnummer: 769610-3543
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1304/1015
Antal lägenheter: 50
Antal lokaler: 4

Föreningen förvärvade fastigheten 2013
Föreningen har en egen hemsida: http://brf-killingen21.se/
Byggnadens totalyta är enligt taxeringsbeskedet 4 346 m², varav 3 399 m² utgör lägenhetsyta (fördelat över 48 BR och 2 HR) och 947 m² utgör lokalyta.

TV och bredband: Kabel-Tv (SAPPA) och bredband/internet (Bahnhof). 1000 mbit/s.

Gemensamma utrymmen: Det finns tvättstuga i källarplan (utrustat med 2 tvättmaskiner, 2 torktumlare, mangel och torkskåp). Finns även ett barnvagnsrum och på innergården finns cykelställ. Lägenheten disponerar ett källarförråd.

Föreningens renoveringar

Genomförda arbeten:
2016: Fasadrenovering
2013: Målning av trapphus.
2012: Renovering av tvättstuga
1996: Byte av el-stigar och stammar i kök och badrum, takrenovering, renovering av fasad och fönsterrenovering.

För än mer detaljerad information vänligen se årsredovisning och föreningens hemsida.

Kommande arbeten:

Föreningen planerat att göra arbeten på gården och även sätt mur mot övriga innergårdar.

Energideklaration

Status: Ej utförd

Månadsavgift

Avgift: 950 SEK / mån
I avgiften ingår värme, vatten, kabel-Tv (basutbud) samt bredband.

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten
I avgiften ingår värme, vatten, kabel-Tv (basutbud) samt bredband.

Gårdsplats/innergård

Öppen gård som möter upp mot andra föreningars gårdar och ger ett luftigt intryck.

Driftskostnad

395 SEK varav:
Försäkring: 195 SEK
Elektricitet: 200 SEK

Uppgifterna är individuella och kan variera över tid och ägande.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel av årsavgiften: 1.16137 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Härlig balkong som är byggd i vinkel.

Bilplats

Boendeparkering i området.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy