Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Slottsgatan 41 B, Öster-City, Jönköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
39 kvm
Avgift
2 210 SEK / mån
Rum
1 rum

STUDENTFAVORIT med balkong i väst!

Välkommen till Slottsgatan 41 A och nyproducerade Brf Studio 50!

Ta hissen upp till våning 3 och in genom ytterdörren för att omgående träffas av ett generöst ljusinsläpp från fönsterparti samt balkongdörr i västerläge. Just denna bostad har 5 extra kvadratmetrar boarea till skillnad från merparten av liknande 1rok i föreningen och bör ej tas för givet! Att säga att denna bostad upplevs som ljus och luftig är inte alls att överdriva med neutrala färgval som gör det enkelt att sätta sin egen prägel direkt vid inflytt. Här får Ni ett stilrent Marbodal-kök i nordisk design som går i kulörer av vitt och grått. Bostaden erbjuder bekvämligheter som ett fullutrustat kök med bl. a. diskmaskin samt en kombinerad tvättmaskin och torktumlare i det helkaklade badrummet. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bjuder in till umgänge på ett optimalt sätt. Andra fördelar som bör uppmärksammas är att det finns god chans till en parkeringsplats omgående, snabbt tillträde och självklart balkongen i ostört västerläge där eftermiddagssolen avnjuts, bekvämt beläget mot den insynsskyddade innergården! Bostaden kommer bort en bit från trafik från Slottsgatan. Ett extra plus är att bredband 100/100 via fiber ingår i månadsavgiften! Ett förråd finns att tillgå en våning upp.

Att bo i attraktiva Brf Studio 50 innebär att du blir bostadsrättsinnehavare till en av 49 välplanerade studiolägenheter med häftig arkitektur och hög standard beläget mitt på centrala Öster.

Det är svårt att bo mer centralt än såhär - Öster som område innebär några minuters cykeltur till fina promenadstråk och Jönköping University. Endast några minuters gångväg till Vättern, matbutiker, uteliv, kommunikationer och mycket annat!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy