Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Ängsrogatan 1B, Mariebo, Jönköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
40 kvm
Avgift
1 874 SEK / mån
Rum
1 rum

Renoverat på höjden!

Välkommen till Mariebo och Ängsrogatan 1 B!

Möjligtvis är du student eller på jakt efter ett förstaboende? Kanske även en övernattningslägenhet? Hur som helst, så finns nu möjligheten att förvärva en fräsch etta på våning 3 med en helt otrolig utsikt som inte borde tas för givet. Bostaden är på 40 kvm och är helt insynsskyddad med grönska som närmaste granne. Detta måste upplevas på plats. Balkongen gör sig verkligen bra här, utsikten kan man tala om hur många gånger som helst och solen avnjuter man hela dagen i bästa syd-läge. Badrummet är helkaklat i gråa nyanser, köket är delvis renoverat med ljusa kulörer och fin finish. Ett ekparkettgolv lades in 2016 genomgående i bostaden där ett nyare parkettgolv från 2018 pryder vardagsrumsgolvet. Ljusa väggar och tak i samtliga utrymmen. Normalt sett brukar förvaringen vara ett problem i mindre lägenheter - här blir Ni bortskämda med en praktisk walk in closet. Som pricken över i:et notera den låga avgiften som bidrar till en behaglig boendekostnad.

Brf Oktetten nr 2 är en ekonomiskt stabil bostadsrättsförening med 18 stycken bostadsrätter. Byggnaden uppfördes 1964. Bland annat installerades bergvärme 2010, säkerhetsdörrar sattes in 2010 och byggnation av carportplatser utfördes 2012. Avgifterna är behagliga som befinner sig under snittet. Extra plus i kanten är att man är garanterad en carportplats mot en kostnad om 225 kr/mån.

Mariebo har sin plats uppe på berget strax väster som stadskärnan. På promenadavstånd finns två av Jönköpings vackraste platser - Stadsparken och Vattenledningsparken - där en motionsrunda mer än gärna rekommenderas. Via Åsenvägen tar man sig snabbt och smidigt ner till stan vare sig man går, cyklar eller åker bil. Citybussen går fram och tillbaka till stan med täta mellanrum. Pizzeria finns i byggnaden bredvid.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy