Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 395 000 SEK / Utgångspris
Adress
Bagarfruvägen 11, Sköndal, Sköndal
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
76 kvm
Avgift
4 718 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Öppen, välplanerad och ljus 3,5a med härlig utsikt mot den lummiga innergården och grönska!

På andra våningen på Bagarfruvägen 11 finner man denna lägenhet från 1951. En öppen, välplanerad och ljus bostad om tre rum och kök som i dag disponeras som 3,5 rum. Härlig rymd, fint ljusinsläpp, härlig atmosfär och utmärkt planlösning. I det stora uterummet med fransk balkong ryms en 160 cm bred säng och kan nyttjas som sovrum. Ett okomplicerat boende där du inte behöver göra någonting - här är det bara att flytta in!

Beskrivning

HALL
När man tar första steget innanför tröskeln så möts man av en stor och öppen hall med plats för avhängningsmöjligheter samt förvaring i klädkammare. Mörkgrå plastmatta med målade vita väggar.

VARDAGSRUM
Ett stort, rymligt och lättmöblerat vardagsrum med stavparkett och vitmålade väggar. Plats för stor soffgrupp och tv-bänk. I anslutning till vardagsrummet når man ett uterum med stora fönster och härligt ljusinsläpp med söderläge. En bra fördel är att man kan göra om rummet till sovrum om man så vill.

KÖK
Ett stilrent kök med vita väggar och mörkgrå plastmatta, bra arbetsytor och förvaringsmöjligheter för diverse köksartiklar. Den maskinella utrustningen är i form av kyl/frys, spis, fläkt, diskmaskin (ny 2019). De vita köksluckorna är nyslipade och lackade (2019). Ovanför den mörka massiva träskivan är det vitmålad mosaik.

SOVRUM 1
Ett mysigt och trevligt sovrum med plats för säng, nattduksbord och bra förvaring. Ljusa väggar med parkettgolv. Från fönstret i sovrummet har man utsikt mot den trevliga innergården.

SOVRUM 2
Ett rymligt, stort och rogivande sovrum med plats för dubbelsäng, nattduksbord och bra förvaring. Parkettgolv med vita nymålade väggar. Bra ljusinsläpp från fönstret med utsikt mot grönska.

BADRUM
I det charmiga badrummet möts man av blå klinker, vitt kakel och ett badkar. Utanför badrummet finns en kombinerad tvättmaskin/torktumlare med bra arbetsyta och förvaring i de två garderoberna.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Skrapkakan Årsredovisning 2018-2019.pdf Stadgar Brf Skrapkakan.pdf energideklaration.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Skrapkakan 3, Stockholm kommun, Skattesats 30.75%.

Församling

Farsta.

Storlek

Boarea 76 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

51

Våning / hiss

Våning 2 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1951
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Ventilation: Mekanisk frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Skrapkakan
Organisationsnummer: 769606-0495
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 51
Antal lägenheter: 54
Antal lokaler: 0

Välskött och omtyckt förening i trivsamt läge. Stor gård med gräsmatta, uteplats och lummiga träd. Föreningen består av tre flerbostadshus uppförde 1951 på Bagarfruvägen 3-17 och inrymmer totalt 54 lägenheter med storlekarna 1-4 rum.

Föreningens renoveringar

Föreningen har gjort följande renoveringar.
Dränering av fastigheterna 2003.
Stambyte 2004.
OVK besiktning 2007 och i samband med det installerades nya fläktar.
Säkerhetsdörrar från Daloc.
Bytt lås på portar.
Föreningen bytte 2007 fönstrerna till 3-glasfönsterna i samtliga lägenheter. Under 2016 har fastigheterna dränerats.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiförbrukning: 165 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2009-05-11

TV

Kabel-TV

Internet

Fiber 1000/1000 Mbit

Månadsavgift

Avgift: 4 718 SEK / mån
Obligatoriskt tillägg på 273kr för Kabel-TV & Fiber.

Gårdsplats/innergård

En dag under våren och hösten anordnas en gemensam städdag i föreningen där vi städar gemensamhetsanläggningen. Alla medlemmar förväntas delta i höst- och vårstädningen.

Kallelse till vår -och höststädning sker minst två veckor innan utsatt datum i portarna och här på hemsidan.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.31100 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Fransk balkong

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy