Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Hakarpsvägen 47, Petersberg, Jönköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
65 kvm
Avgift
3 400 SEK / mån
Rum
3 rum

Fräsch trea på höjden med Vätterutsikt!

Välkomna till Hakarpsvägen 47 och brf Petersberg 13!
Nu finns chansen att förvärva en fräsch 3rok om 65 kvm bekvämt belägen på vån 2 av 3! Här är det svårt att blunda för den sydväst-vända balkongen med härlig utsikt ner mot Vättern där solen avnjutes dag som kväll. Helkaklat badrum i samband med föreningens stambyte 2005. Köket har under 2019 fått nytt vinylgolv, ny bänkskiva och ny induktionshäll. Överlag ser Ni fräscha och tidlösa ytskikt som gör det enkelt att flytta direkt in. Ta inte för givet att bostaden erbjuder fönster i tre väderstreck som resulterar i en ljus och luftig känsla. Insyn är verkligen inget problem här. Samtliga rum är i god storlek och vardagsrummet erbjuder plats för såväl matbord som soffgrupp. Andra fördelar är att p-plats ingår i avgiften och tillgång till grönskande innergård där den gemensamma uteplatsen gjordes iordning så sent som 2018. Den förmånliga avgiften på 3 400 kr/mån bidrar till en låg boendekostnad där värme, vatten, tvättstuga, p-plats samt källarförråd ingår.

Brf Petersberg 13 är en ekonomiskt stabil bostadsrättsförening med 6 bostadsrätter och 1 lokal som kan hålla nere avgifterna. Föreningen drog in fiber via Wetternet 2015, satte in ny entrédörr med kodlås 2013 och under 2005 genomfördes stambyte, takbyte, fönsterbyte och bergvärme installerades.

Petersberg är en pärla upp på höjderna av Huskvarna. Stadsdelen har direkt närhet till grönområden, vandringsleder och friluftsliv. Mataffären Tempo som finns är välsorterad och otroligt uppskattad. Nerför backen finner ni Huskvarna city där det finns ett större utbud om man saknar något, där finns det mesta såsom gym, shopping och bageri. Området har närhet till förskola och grundskola i form av Stensholmsskolan. Kommunikationerna ner till Huskvarna går ofta och därifrån kan man enkelt byta och nå kommunens samtliga stadsdelar.

Varmt välkomna på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy