Länk kopierad!
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 1 495 000 SEK
Se budhistorik

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 495 000 SEK / /bud
Adress
Fredrik Hasselqvists gata 3, Vallastaden, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
33.5 kvm
Avgift
1 983 SEK / mån
Rum
2 rum

Optimalt planerad tvåa med allt du kan önska

Välkomna till Vallastaden och denna tvårumslägenhet i absolut toppskick! Här bor du med standard och optimal planlösning med många kvadratsmarta lösningar. Bostaden erbjuder genomgående ekparkett och vitmålade väggar i hela lägenheten. Här bor ni på 33,5 kvm men ändå med separat sovrum och vardagsrum som sammanbinds med ett fullutrustat kök med vit köksinredning. Entré till bostaden finns med egen entrédörr via loftgång. Här finns plats för utemöbler som vetter åt härligt västerläge som ger eftermiddags- och kvällssol samt fina vyer över Vallastadens arkitektur. Till detta finns även ett helkaklat duschrum med golvvärme och egen tvättmaskin och torktumlare.

Brf Paviljongen erbjuder sina medlemmar tillgång till två stora gemensamma terrasser. En högst upp i huset och en med ett lugnt innergårdsläge på marknivå med gemensam grill. Dessutom finns ett växthus högst upp i huset där det är fritt fram att få sköta sin egen grönsaksodling.

Vallastaden är ett helt nytt område där fokuset ligger på blandad, konstnärlig arkitektur, hållbar utveckling och gemenskap i en hållbar miljö. Närhet till grönområden i form av parken Paradiset, Vallaskogen och Tinnerö Eklandskap. I närområdet kommer såväl handel som restauranger etableras. I Felleshuset (inglasat samlingshus på gården) finns samlingslokal, övernattningsmöjligheter och trädgårdsodling.

Här bor man med direkt närhet till Universitetet, Mjärdevi Science Park, Djurgårdens handelsområde och Linköpings Golfbana. Bra cykelförbindelser till city och närhet till busshållplats.

Välkomna på visning!

Beskrivning

Entrén till bostaden nås via egen entrédörr från loftgång. Precis vid den egna entrédörren finns plats för utemöbler i västerläge, som ger härlig eftermiddag och kvällssol. Här ges även mycket fin utsikt över Vallastaden och Smedstabäcken.

Väl inne i lägenheten välkomnas man av vitmålade väggar och klinkergolv med golvvärme som sedan övergår till ekparkett. I hallen finns två garderober och hatthylla.

Vidare in i bostaden nås köksdelen med vit köksinredning med vit laminatbänkskiva och vitt liggande kakel över köksbänken. Här finns vitvaror från Electrolux så som spishäll, ugn, spisfläkt, inbyggd mikro samt diskmaskin. Innanför köket nås vardagsrum med samma parkettgolv och vitmålade väggar som övriga lägenheten. Här finns även två garderober (varav en är städskåp), ett stort fönster med fint ljusinsläpp och fransk balkong som ger bra vädringsmöjlighet till lägenheten.

Vid entrén nås ett litet sovrum, mycket kvadratsmart och praktiskt med skjutdörr. Sovrummet har fönster och ger plats för en säng (120 cm) och nattduksbord.

Helkaklat duschrum med vitt kakel på vägg och svart klinker med golvvärme. Här finns dusch, toalett, handfat och vägghängd handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar Brf Paviljongen Vallastaden 2016-12-02.pdf BRF Ekonomisk plan Brf Paviljongen.pdf Stadgar Paviljongen.pdf ÅR 2017 Brf Paviljongen Vallastaden.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun, Skattesats 32.41%.

Församling

Slaka.

Storlek

Boarea 33.5 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

D1303

Våning / hiss

Våning 3 av 4.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2017

Föreningen

Föreningens namn: Brf Paviljongen Vallastaden
Organisationsnummer: 769627-1308
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: D1303
Antal lägenheter: 92
Antal lokaler: 0

Föreningen består av 92 bostadsrätter i 6 flerfamiljshus.
Mer info finns på http://vallastaden.info/bostader och http://www.vallastaden2017.se

Parkering: Via Dukaten. Kolla www.dukaten.se/vallastaden

TV och bredband: TV/tele/internet: Bostadsrättsföreningen är ansluten till Utsikt Bredbands fibernät. Bostadsrättshavaren väljer själv tjänsteleverantör. Kostnad för detta betalas av bostadsrättshavaren.

Gemensamma utrymmen: Till lägenheten hör ett vindsförråd och ett förråd utanför lägenheten på loftgången. Cykelupphängningsanordning utanför lägenheten på loftgången.
Dessutom finns det förråd där cykel samt barnvagnar kan förvaras.
I Kvarteret finns ett Felleshus som är ett gemensamhetshus som man delar med de övriga i kvarteret.

Föreningens ekonomi

Se prognos i ekonomisk plan.

Internet

Bostadsrättsföreningen är ansluten till Utsikt Bredbands fibernät. Bostadsrättshavaren väljer själv tjänsteleverantör för bredband och tv. Kostnad för detta betalas av bostadsrättshavaren.

Månadsavgift

Avgift: 1 983 SEK / mån

Driftskostnad

515 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
VA: 145 SEK
Renhållning: 70 SEK
Elektricitet: 200 SEK
Vattenförbrukningen debiteras bostadsrättshavaren efter faktiskt förbrukning, schablon på månadsavgiften om 145 kr/mån. Hushållsavfall svarar bostadsrätthavaren för (1,88kr/kg och 165 kr/år i fast avgift).

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.97210 %
Pantsättningsavgift: 672 SEK
Överlåtelseavgift: 1568 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

I vardagsrummet finns en fransk balkong som ger bra vädringsmöjlighet till lägenheten. På loftgången, vid bostadens entré, finns plats för utemöbler i härligt västerläge. Här ges en fin utsikt över Vallastaden.

Bilplats

Möjlighet att hyra parkeringsplatser inom Vallastaden av Dukaten Parkering.
Föreningen har även tecknat avtal med Sunfleet Carsharing AB avseende bilpool, vilket möjliggör för bostadsrättshavarna att mot viss avgift hyra bil i bilpoolen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy