Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Fredrik Hasselqvists gata 3, Vallastaden, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
33.5 kvm
Avgift
1 983 SEK / mån
Rum
2 rum

Optimalt planerad tvåa med allt du kan önska

Välkomna till Vallastaden och denna tvårumslägenhet i absolut toppskick! Här bor du med standard och optimal planlösning med många kvadratsmarta lösningar. Bostaden erbjuder genomgående ekparkett och vitmålade väggar i hela lägenheten. Här bor ni på 33,5 kvm men ändå med separat sovrum och vardagsrum som sammanbinds med ett fullutrustat kök med vit köksinredning. Entré till bostaden finns med egen entrédörr via loftgång. Här finns plats för utemöbler som vetter åt härligt västerläge som ger eftermiddags- och kvällssol samt fina vyer över Vallastadens arkitektur. Till detta finns även ett helkaklat duschrum med golvvärme och egen tvättmaskin och torktumlare.

Brf Paviljongen erbjuder sina medlemmar tillgång till två stora gemensamma terrasser. En högst upp i huset och en med ett lugnt innergårdsläge på marknivå med gemensam grill. Dessutom finns ett växthus högst upp i huset där det är fritt fram att få sköta sin egen grönsaksodling.

Vallastaden är ett helt nytt område där fokuset ligger på blandad, konstnärlig arkitektur, hållbar utveckling och gemenskap i en hållbar miljö. Närhet till grönområden i form av parken Paradiset, Vallaskogen och Tinnerö Eklandskap. I närområdet kommer såväl handel som restauranger etableras. I Felleshuset (inglasat samlingshus på gården) finns samlingslokal, övernattningsmöjligheter och trädgårdsodling.

Här bor man med direkt närhet till Universitetet, Mjärdevi Science Park, Djurgårdens handelsområde och Linköpings Golfbana. Bra cykelförbindelser till city och närhet till busshållplats.

Välkomna på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy