Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Linnégatan 18B, Huskvarna-City, Jönköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
63 kvm
Avgift
2 596 SEK / mån
Rum
2 rum

Charmigt renoverad tvårumspärla på central adress!

Varmt välkomna till Linnégatan 18 B och välskötta brf Torsborg!

Nu tillsaluföres en charmig tvårummare bekvämt beläget på andra våningen med minimal insyn mitt i centrala Huskvarna. Genomgående i bostaden erbjuds ni en härlig takhöjd som skapar ett rymligt intryck, fina golv och ytskikt samt fönster i dubbla väderstreck som bidrar till att bostaden upplevs som ljus och luftig. Här får ni ett modernt kök i tidlösa material- och färgval med påkostade vitvaror och spotlights i tak. Utrymmet erbjuder också gott om plats för större matbord. Badrummet har genomgått en byggnation till det större och är i helkaklat utförande med spotlights i tak. Något som inte bör tas för givet är storleken på samtliga rum, att det finns gott om förvaring i flera inbyggnadsgarderober samt förråd i talet om tre och slutligen den låga månadsavgiften som bidrar till en behaglig boendekostnad.

Brf Torsborg är en ekonomiskt stabil förening som förvaltas av Jönköpingsbostäder. Avgifterna är behagliga och kommer inte att höjas under 2019 enligt samtal med föreningen. Renoveringar sker enligt plan; 2018 drogs elen om i hela fastighetens gemensamma utrymmen och 2019 sattes nya ytterdörrar in. Ny fjärrvärmeväxlare samt pump 2015. Extra plus är att gräsklippningen ingår i månadsavgiften och sköts av extern firma. Goda förvaringsutrymmen i och med ett vindsförråd och dubbla källarförråd - för övrigt finns även tvättstuga, torkrum, cykelrum och föreningslokal att tillgå.

Här har Ni gångavstånd till allt vad Huskvarna centrum har att erbjuda med dess utbud av shoppning, restauranger, apotek m.m! Busshållplats med avgångar till Jönköping ligger ca. 200 meter bort. Ica ligger ca. 300 meter bort. Pizzeria Biblos har Ni ca. 80 meter bort.

Varmt välkomna på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy