Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 440 000 SEK
Adress
Termikgatan 49 F, Södra Ladugårdsängen, Örebro
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
41 kvm
Avgift
2 493 SEK / mån
Rum
1 rum

Bo billigt och smart i nyetablerade kvarter!

I nyetablerade kvarter hittar ni denna sprillans nya 1:a som med kvalitativa material och hög utrustningsnivå ger er ett lyxigt boende på smarta 41 kvm.

Självklart erbjuds man här en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med gott om plats för både soffgrupp och matbord. I vardagsrummets bakkant finns även sovalkov som ger en sann compact -living-anda, alkoven är utformad perfekt för avdelare så som bokhylla, industrivägg eller dylikt! Här erbjud dessutom utgång till balkong, helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/tumlare och i köket finns integrerad diskmaskin!

Balkongen är belägen i österläge med förmiddagssol vilket ger både balkong och bostad ett svalt läge dagtid samtidigt som man till kvällen kan hänga i kvällssolen på föreningens gemensamma terass högst upp i huset.

I föreningen finns dels garage i källarplan med direktanslutning från hissen, cykel -och barnvagnsförråd samt bostadsförråd! Dessutom gemensamhetsutrymme i form av terrass och växthus på taket!

Det nyetablerade området erbjuder närhet till såväl golfbana, stormarknad, gym, Gustavsviks bad, vårdcentral, tennishall med mera.

En kort cykeltur/promenad bort kan ni både njuta av stadspulsen och möta utelivet bland svampskogen och underbara skogspromenader. Dessutom behändigt cykelavstånd till Örebro universitet!

MÖJLIGHET FINNS TILL SNABBT INFLYTT OM SÅ ÖNSKAS!

Beskrivning

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Örebro kommun, Skattesats 34.05%.

Församling

Örebro Nikolai.

Storlek

Boarea 41 kvm. Ekonomisk plan.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

F1201

Våning / hiss

Våning 3 av 5.
Våningsplan 3 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2019

Föreningen

Föreningens namn: Brf Södra Ladugårdsängen 1
Organisationsnummer: 769628-9615
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: F1201
Antal lägenheter: 75
Antal lokaler: 2

Välkommen till Brf Gröngården!
Lägenheterna spänner över funktionella ettor till generösa fyror i denna byggnad vars arkitektur är variationsrik med olika höjder och träslag i fasaden. Huset får ett exklusivt och okonventionellt uttryck och liknar inget annat bostadshus i nyproduktion idag.
Generösa gemensamma utrymmen såsom, bastu, takterrasser, växthus och cykellounge. Lägg därtill gemensam bilpool i garaget under huset.
Här är det lätt att leva bekvämt och hållbart!

Parkering: Garage, separat kö.
Finns garageplats att hyra, 1000 kr/mån.

TV och bredband: Via Telia, TV: paket Lagom & bredband Telia 100/100.

Gemensamma utrymmen: Föreningens innergård, takterass, bastu, växthus, miljörum samt cykellounge.

Föreningens renoveringar

Nyproduktion.

Energideklaration

Status: Ej utförd

TV

Telia TV-paket "Lagom" ingår i månadsavgiften.

Internet

Telia bredband 100/100 ingår i månadsavgiften.

Månadsavgift

Avgift: 2 493 SEK / mån
I månadavgiften ingår: värme, vatten samt Telia-trippelplay (Bredband, tv och telefoni)

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.98000 %

Uteplats

Balkong läge: öster.

Bilplats

Garage beläget i huset. Går att hyra för 1000kr/mån. Separat kö.

Gemensam poolbil finns att hyra i garaget.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett förråd. I huset finns miljöbod.
Högst upp i huset finns en gemensam terrass för föreningens medlemmar. En underbar plats för umgänge och avkoppling.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy