Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 790 000 SEK
Adress
Vallavägen 3, Handen, Handen
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
63.5 kvm
Avgift
3 780 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Finaste tvåan på Vallavägen?!

Välkommen till en unik lägenhet som totalrenoverades 2015 med "här vill jag bo känsla" i markplan med genomgående ljusa och fräscha materialval. Helkaklat och klinkat duschrum med värmegolv, totalrenoverat kök med stor matplats. Sovrum, walk-in closet samt kontor. Stenkast till butik och buss, nära till centrum samt pendeltåg. Måste verkligen ses!

Beskrivning

Hall i vinkel med plats för både avhängningsplats samt rum för möblering. Praktiskt klinkergolv i svart och vitmålade väggar.

Direkt till höger har vi ett praktiskt utrymme som idag används som kontor.

Den inre hallen är inredd med ljust laserat parkettgolv som återfinns även i kök och vardagsrum. Gott om plats för förvaring. Här ifrån når vi även till en välinredd walk-in closet med hyllplan och avhängningsplats.

Köket som renoverades 2015 ger ett exklusivt intryck tack vare de smarta materialvalen och är stort och fräscht. Ljust golv, vita väggar och stora fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Här finns gott om arbetsplats på den fina och massiva ekbänken och fina detaljer som en putsad vägg. Ljusa luckor och lådfronter blandat med vitrinluckor. Ovan bänkskivan sitter en fin glasskiva och i köket finns en integrerad diskmaskin, mikro, varmluftsugn, induktionshäll och en matplats för minst 6-8 personer.

Vardagsrummet går i samma toner som köket med det ljusa golvet och putsad vägg. Plats för en stor soffgrupp och utgång till balkongen som ligger i ett härligt söderläge. Smarta skjutdörrar mellan vardagsrum och sovrum.

Sovrummet nås från både vardagsrum och hallen, Vackert inrett med heltäckningsmatta och träpanelvägg. Spotlights i tak och plats för både dubbelsäng som övrig möblering.

Badrummet är helrenoverat 2015 och toppfräscht med sitt vita kakel och grå klinkers med värme. Stor spegel, kommod, WC, spotlights, tvättmaskin med torktumlarfunktion (Siemens) samt duschvägg i glas.

Kort sagt en helrenoverad och fräsch bostad med balkong/uteplats i söderläge. Förråd i källaren och stenkast till nätbutik, buss och centrum med butiker. Välkommen!

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar Loke 2015 BRF Årsredovisning Loke 2018 BRF Enregideklaration Sleipnervägen 33-67.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Söderbymalm 3:390, Haninge kommun, Skattesats 32.85%.

Församling

Österhaninge.

Storlek

Boarea 63.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

400

Våning / hiss

Våning 1 av 3.
Entreplan
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1965-1968

Föreningen

Föreningens namn: HSB Brf Loke
Organisationsnummer: 712400-0881
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 400
Antal lägenheter: 641
Antal lokaler: 1

HSB Brf Loke är en stor förening med 641 lägenheter samt 1 lokal. Föreningens bygnader byggdes 1965-1968 med värdeår 1982.

I direkt anslutning finns ICA Nära, postombud, Valla Livs, kiosk, pizzeria och värdshus samt ett gatukök. Loke ligger nära till lokaltrafik med bussar och pendeltåg. Ungefär 10 minuter till Haninge Centrum samt Haninge Närsjukhus.

Parkering: I föreningen finns 634 parkering och garageplatser. Priserna är idag; uteparkering 250 kr/mån, garage 525 kr/mån, mc 210 kr/mån. Priserna höjs för tillfället årligen med 3% (enligt plan).

TV och bredband: Kabel-tv (basutbud) samt internetuppkoppling 100/100 ingår i avgiften/ obligatoriskt tillägg.

Gemensamma utrymmen: Tvättstugor
8 stycken placerade på Sleipnervägen nr 9, 25, 45, 73 och 97 samt på Vallavägen nr 11, 31 och 49. I vissa tvättstugor finns maskiner för grovtvättI några tvättstugor finns maskiner för grovtvätt av exempelvis mattor, filtar, täcken och överkast. Som medlem har man även tillgång till cykelrum samt barnvagnsrum.

Cykelrum och barnvagnsrum
I föreningen finns flera cykel- och barnvagnsrum.

Förråd
Till lägenheterna hör förråd antingen i lägenheten eller externt. Det finns även ca 100 st extra förråd. Dessa går att hyra. För närvarande är alla uthyrda.

Föreningens renoveringar

Pågående / Framtida renoveringar
2019 - 2022 Fasad, tilläggs och fönsterbyte
2019 - 2020 Mark och dränering
2019 - 2020 Byte av värmekulvert
2019 - Renovering av tvättstugor, 1 per år.

Diskussion pågår angående stambyte och VVC projekt.

Renoveringar
2017 Vattennivå-sensor inkl alarmsändare i förebyggande syfte för källaröversvämningar.
2016-2017 Renovering av liggande stammar
2012-2013 Ventilation
2010 Relining av köksstammar

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: E
Energideklarationsdatum: 2018-11-08
Energiprestanda primärenergital: 137 /kWh per kvm och år

Månadsavgift

Avgift: 3 780 SEK / mån
inkl, fjärrvärme, vatten, Ownit Bredband (100/100) samt ComHems TV basutbud.

Tillträde

enligt överenskommelse

Gårdsplats/innergård

Grönområden och lekplatser
I föreningen finns flera lekplatser med EU-anpassade lekredskap. Det finns även 2 fotbollsplaner och 2 mindre bollplaner.
På innergårdarna vid leipnervägen 5-15, 33-49, 61-75, 83-95, i rondellen vid Sleipnervägen 83-95 samt vid Vallavägen 19-23 i skogsdungen nedanför fotbollsplanen finns grillplatser.

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.06464 %
Andel av årsavgiften: 0.06464 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Har balkong

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy