Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Mjölnarvägen 20B, Kvarnholmen, Nacka
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
130 kvm
Avgift
4 486 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Stor 4:a med utsikt över Stockholms inlopp

Välkommen till denna pampiga 4:a om 130 kvm belägen på våning 9 i populära föreningen Qvarnen. Här bor du med storlagen utsikt, vackra detaljer som djupa fönsternischer, naturoljat plankgolv och två stora balkonger. Föreningen har mycket bra ekonomi och faciliteter som övernattningslägenhet, festlokal, gym och relax att tillgå.

Föreningen sänkte avgiften med 14% 2018-01-01 & samt ytterligare 15% från och med 2019-04-01. Föreningen äger marken.

Lägenheten har en social planlösning med stort kök i anslutning till vardagsrummet. Köket är påkostat och smakfullt från Vedum, bänkskiva i marmor samt detaljer som vitt kakel, spotlights över arbetsbänk och rostfria vitvaror från Siemens. Här finns även en trevlig köksö med sittplatser och ytterligare förvaring. Vardagsrummet är stort och luftigt med plats för stort matbord för trevliga middagar samt stor soffgrupp och övrig önskad möblering. Här finns stora fönster med djup fönsternisch att avnjuta den fantastiska utsikten över Stockholms inlopp. Lägenheten har tre sovrum med plats för stor säng, arbetsyta och förvaring samt två badrum som är helkaklade i neutrala färger. I det större badrummet finns badkar, golvvärme, handdukstork, vackert handfat på stenskiva och spegel med belysning. Tvätt & tork från Siemens med praktisk arbetsbänk och bra förvaring i vita överskåp. I det mindre badrummet finns dusch med takdusch, handfat med kommod, handdukstork och golvvärme. Lägenheten har även två möblerbara balkonger med trätrall som ligger mot den trevliga innergården, här njuter du av solen från förmiddag till sen eftermiddag. Hallen är rymlig med praktiskt klinkergolv och mycket bra förvaring i flera garderober.

Qvarnen Tre Kronor uppfördes 1898 och har varsamt renoverats av Riksbyggen. Idag erbjuder huset ett boende utöver det vanliga. I föreningen finns bland annat eget gym med bastu, stor festlokal med strålande utsikt över Stockholms inlopp samt övernattningslägenhet. På Kvarnholmen finns flera smultronställen som restaurang Kvarnholmen Mat&Vy, Café Kvarnholmen och glassfabriken SNÖ. Kommunikationer in till Slussen och Nacka är bra och flera busslinjer trafikerar området. Du kan enkelt och smidigt pendla till Nybroplan med pendelbåten (SL) som stannar nästan precis utanför.

Beskrivning

Hall - Via säkerhetsdörr når du en välkomnande möblerbar hall med grått klinkergolv och målade väggar i vitt. Bra förvaring i form av en hel garderobsvägg och plats för avhängning. Mellan hall och vardagsrum finns även en hel garderobsvägg med skjutdörrar.

Badrum - Vitt kakel och grått klinkergolv med golvvärme. Här finns handfat med kommod, toalett, dusch med takdusch, handdukstork och spegelskåp med belysning.

Kök - Smakfullt kök med naturoljat plankgolv och målade väggar i vitt. Inredning från Vedum med vita skåpluckor, vitt fasat kakel i halvförband och arbetsbänk i Carrara marmor. Under överskåpen finns dimmbar belysning i form av spotlights. Köket är utrustat med induktionsspishäll, rostfri fläkt, rostfri varmluftsugn, rostfri mikrovågsugn, integrerad diskmaskin, rostfri kyl i fullhöjd och rostfri frys i fullhöjd. Samtliga vitvaror från Siemens 2015. Köket har en trevlig öppen planlösning mot matplats och vardagsrum. Här finns även en trevlig köksö med marmorskiva och plats för barstolar.

Matplats - Stor matplats intill köket med naturoljat plankgolv och målade väggar i vitt. Här finns plats för matbord om 6-8 personer.

Vardagsrum - Ljust och inbjudande vardagsrum med naturoljat plankgolv och målade väggar i vitt. Rymligt rum med god plats för soffgrupp och övrig möblering. Fint ljusinsläpp från stora fönster med djup fönsterbänk i sten och fantastisk utsikt över inloppet och Djurgården.

Sovrum - Generöst sovrum med naturoljat plankgolv och målade väggar i vitt. Plats för dubbelsäng och byrå. Fint ljusinsläpp från stort fönster med utsikt över innergården.

Sovrum - Intill finns ytterligare ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och bra förvaring i garderobsvägg med skjutdörrar. Här ifrån når man en av lägenhetens två härliga balkonger mot innergården. Naturoljat plankgolv och vitmålade väggar.

Sovrum - Trevligt sovrum som nås från hallen med naturoljat plankgolv och målade väggar i vitt. Rymmer säng och förvaring. Här ifrån nås den andra balkongen.

Badrum - Stort badrum med grått klinkergolv (golvvärme) och vitt kakel. Här finns toalett, vit kommod med fristående handfat och stenskiva, badrumsspegel med inbyggd belysning, handdukstork och badkar. Tvättdel med tvättmaskin (Siemens), torktumlare (Siemens), vit arbetsbänk och vita vägghängda överskåp. I taket, dimbara spotlights.

Balkong - Lägenheten har två möblerbara balkonger med trätrall mot innergården där du njuter av solen från förmiddag till eftermiddag.

Övrigt

Kvarnholmen mittemot Djurgården är en helt ny stadsdel med välbevarad karaktär och anrik historia i brytpunkten mellan innerstad och skärgård. Kvarnholmen håller på att växa fram till en attraktiv och levande stadsdel med en stark identitet. Ön kommer blir en kulturell samlingsplats i Stockholm med lokaler "Munspelet" för konserter, scenkonst, mässor, och utställningar. Följer du strandpromenaden runt ön kommer du snart till Kvarnholmens stora grönområde med lekplatser, boulebanor och lummiga skogsgläntor. En bit längre bort på södra sidan kommer det att byggas en gästhamn och marina med kajakuthyrning.

I våras öppnades Kvarnholmens närcentrum med COOP. Det ska också komma vårdcentral, gym och annan närservice. Ett stenkast från lägenheten finns en fin nybyggd lekpark för barnen. Idag berikas redan Karnholmen av flera smultronställen som restaurang Kvarnholmen Mat&Vy, Café Kvarnholmen och glassfabriken SNÖ. Nyöppnad grundskola (1-9) finns också intill blivande centrumet och i närområdet finns flertalet förskolor.

Läs mer om Kvarnholmens framtidsplaner på www.kvarnholmen.com

Via "genvägen" tar du dig snabbt till intilliggande Finnboda Hamn där ICA butik, Café Slipen och Restaurang Docklands ligger. Centrala Nacka med köpcentret Nacka Forum, Ica Maxi, Nyckelvikens naturreservat, förskolor och gymnasium når man numera enkelt på endast 15 minuter via nya Kvarnholmsbron som förbinder de två stadsdelarna.

Området har utmärka kommunikationer in till Slussen och Nacka och fler busslinjer trafikerar i området. Du kan enkelt och smidigt pendla in till Nybroplan på ca 20 minuter med pendelbåtarna vars hållplats ligger på kajen (SL-kort gäller).

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar.pdf Årsredovisning 2017.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Nacka kommun, Skattesats 31.55%.

Församling

Nacka.

Storlek

Boarea 130 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

1803 (3093)

Våning / hiss

Våning 9 av 10.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1898/2015
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Qvarnen i Nacka
Organisationsnummer: 769622-5494
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1803 (3093)
Antal lägenheter: 122
Antal lokaler: 1

1898 stod Qvarnen Tre Kronor klar på Kvarnholmen med sin klassiska tegelröda fasad och sina tre blänkande guldkronor. År 2015 efter en omfattande ombyggnation, startades inflyttningen av 122 lägenheter. Huset består av 4 trapphus med entréer både från kajen och gården. Föreningen har god ekonomi och ligger bra till enligt ursprungskalkylen.

El
Samtliga lägenheter är försedda med undermätare för el och föreningen har ett gemensamt elabonnemang. Detta innebär att du som bostadsrättsinnehavare inte behöver betala för de fasta kostnaderna utan endast betalar för förbrukad el. Förbrukningen debiteras därefter på månadsavin.

Varmvatten
Kostnad för förbrukning av varmvatten tillkommer utöver månadsavgiften. Individuell mätning sker och kostnaden för detta tillkommer på månadsavin.

Energideklaration

Status: Ej utförd

TV

Föreningen har tecknat ett gruppavtal med ComHem med tv, bredband (50-100 mbit/sek) samt rabatterat pris på telefoni. Detta ingår i månadsavgiften.

Månadsavgift

Avgift: 4 486 SEK / mån

Driftskostnad

Övrigt: 29 kr obligatoriskt tillägg Comhem

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %
Andel av årsavgiften: 1.08592 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Bilplats

Föreningen har tillsammans med samfälligheten tillgång till 112 garageplatser som går att hyra till en kostnad om 1200 kr/månad. Det finns även två handikapplatser samt ett antal MC platser, kostnad för MC plats är 500 kr/månad. I övrigt råder fri parkering enligt skyltning.

Övriga utrymmen

I föreningen finns cykel- och barnvagnsförråd intill entrén. 3 tvättstugor. Festlokal belägen högst upp i fastigheten i port 24 med strålande utsikt över vattnet och Djurgården. Det är kostnadsfritt att boka lokalen. Gästlägenheten med egen ingång direkt från kajen som är fullt utrustad med pentry, dusch och 6 bäddar. Lägenheten kan bokas mot en kostnad om 300:-/dygn. Välutrustat gym för föreningens medlemmar. Gymmet nyttjas kostnadsfritt. Gemensam bastu som finns belägen i anslutning till föreningens gym. I huset finns också hobbyrum och soprum.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy