Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Kompanigatan 26, Hagaberg, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
63 kvm
Avgift
4 158 SEK / mån
Rum
2 rum

EN RIKTIG PÄRLA I POPULÄRA HAGABERG

Med en härlig rymd och vackert ljusinsläpp saluför vi nu denna stora tvåa med fönster åt två väderstreck. Lägenheten ligger en trapp upp från gatan sett och erbjuder ett ytterst trivsamt kök med stor matplats, stort och luftigt vardagsrum med utgång till uteplatsen som vetter mot den lugna innergården. Mysigt sovrum med plats för dubbelsäng samt gott om förvaring bakom skjutgarderoberna. Som förvaring finns flertal garderober i hallen och till lägenheten hör även ett stort källarförråd.
Helkaklat duschrum med vädringsfönster samt egen tvättmaskin och torktumlare med arbetsyta och väggfasta överskåp.

En mycket smakfull och stilren lägenhet med genomgående fina materialval. En riktig pärla med närhet till city, Universitetssjukhuset, Universitetet och Mjärdevi men med vackra eklandskapet Tinnerö alldeles inpå knuten. I närheten finns busshållplats, kiosk, blomsteraffär, restaurang, lekplatser samt förskola och skola. Med andra ord ett suveränt stadsläge med frid, lugn och ro.
Fastigheten uppfördes av JM och stod klar för inflyttning 2006. I föreningen finns övernattningsrum som medlemmarna kan hyra.

Beskrivning

Hallen välkomnar med grått klinkergolv och ljusa tapeter. Här finns plats att hänga av sig ytterkläderna samt flera garderober.


Vardagsrum upplevs ljust och rymligt. På golvet ligger ekparkett och väggarna är vita. Här får man plats med det mesta - soffgrupp och matplats om så önskas. Utgång till uteplatsen når från denna del.

Ljust kök med skåpsinredning i ek, bänkskiva i laminat med kakel ovanför. Spis med keramikhäll, fläkt, kyl/frys, diskmaskin - samtliga från byggåret.

Sovrum med ljusa väggar och parkettgolv. Dubbelsängen får enkelt plats och här finns gott om förvaring bakom de vita skjutdörrarna.

Så till badrummet som är mycket smakfullt. Grått klinkergolv och vita kaklade väggar. Dusch med glasvägg. Här finns sin egna tvättdel med tvättmaskin, torktumlare med praktiska överskåp. Vädringsfönster.

Dokument (pdf)

Planritningar stadgar 2016 Generalen.pdf Energideklaration Brf Generalen.pdf brf_generalen-arsredovisning-2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun.

Storlek

Boarea 63 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

20

Våning / hiss

Våning 1 av 4.
Lägenheten ligger en trappa upp från gatan sett men med markplan mot innergården, där du har en trivsam uteplats.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2006
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Generalen
Organisationsnummer: 769611-2122
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 20
Antal lägenheter: 48
Antal lokaler: 0

I föreningen finns 48 bostadsrätter. Föreningen disponerar 58 p-platser, 26 garage och 3 MC-platser.

Föreningens renoveringar

Träpartierna på fasaderna har målats 2016.

Energideklaration

Energiprestanda primärenergital: 106 /kWh per kvm och år

Internet

Fiber finns framdraget, ingår i avgiften

Månadsavgift

Avgift: 4 158 SEK / mån
I avgiften ingår värme, vatten och bredband

Driftskostnad

470 SEK varav:
Försäkring: 120 SEK
Elektricitet: 350 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.56992 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1164 SEK

Uteplats

Uteplats med plattsättning och behändig gräsyta. Uteplatsen vetter mot innergården med trivsam förmiddagssol.

Övriga utrymmen

Till lägenheten finns ett källarförråd.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy