Visningar

mån 27 maj 17:00 - 17:30
Anmälan krävs!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
795 000 SEK / Utgångspris
Adress
Snickaregatan 6A, Södermalm, Sundsvall
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
50 kvm
Avgift
2 997 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Stilren etta med nyrenoverat kök och ljuvlig utsikt över Sundsvalls takåsar!

Varmt välkommen till denna välplanerade och rymliga etta med moderna inredningsdetaljer som kommer få dig att längta hem!

Bostaden erbjuder ett arbetsvänligt och stilmedvetet kök som renoverades i november 2017 med goda förvaringsmöjligheter på hyllor, skafferi och underskåp samt ett trevligt ljusinsläpp från det praktiska fönstret i taket. Samtliga kvadratmetrar nyttjas optimalt med vardagsrum som erbjuder flera goda inredningsmöjligheter, mysig och yteffektiv sovdel samt ett fräscht och stilfullt badrum. Ljuvlig utsikt över takåsarna i Sundsvall, solnedgången i väster, mot norr skymtar du Sundsvalls mäktiga kyrka samt Norra berget.

Här bor du med endast några hundra meter till allt du kan tänkas behöva. Du når centrum i Sundsvall på endast 10 minuter promenad, där finner du diverse shopping, matbutiker, apotek, gym och restauranger. Perfekt belägen på Södermalm och roten av södra berget har du närhet till grönområde, motionsspår, skidbacke samt nöjeshallen Strike club.

Närmaste kommunikation finner du endast 250m från bostaden, här går busslinje 2 som tar dig mot Sundsvall centrum på bara ett par minuter eller vidare mot Granloholm och Sidjön.

Välkommen på visning!

Beskrivning

Hall
Vid entré i bostaden möts du av en stor och luftig hall med goda avhängningsmöjligheter, ljusa ytskit och ett genomgående laminatgolv som sträcker sig vidare mot bostadens kök. Här finner du även ingången till bostadens badrum.

Vardagsrum
Väl tilltaget vardagsrum med slitstarkt parkettgolv och ljusa ytskikt samt trevligt ljusinsläpp från rummets stora fönsterparti i två väderstreck. Vardagsrummet erbjuder även en bedårande utsikt mot berg i väster, takåsar och mot norr skymtar du norra berget samt sundsvalls kyrka. Här återfinns god plats för större soffgrupp och diverse möblemang.

Kök
Modernt kök med en härlig kombination av materialval som inkluderar rostfritt och vitt kakel samt laminatgolv, köket renoverades under sent 2017. Här finns goda arbetsytor samt förvaring i underskåp och skafferi, trevlig ljusinsläpp från fönster i taket. Gedigen maskinpark som inkluderar ugn, spis, kyl & frys, köksfläkt samt diskmaskin. Här finns även god plats för matgrupp om 4-6 personer, här kan du njuta av ljuvliga middagar och frukostar med utsikt över stenstan och norra berget.

Sovalkov
Trevlig sovalkov med god plats för större säng och diverse möblemang. Perfekt avskild mot bostadens övriga rum för en privatare känsla. Här återfinns också en rymlig klädkammare för diverse förvaring.

Badrum
Rymligt badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Utrustad med duschhörna, handfat spegel, handduksvärmare, hylla för diverse förvaring samt wc.

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning 2018 Energideklaration Stadgar

Bostadsfakta

Kommun

Lärkan 13, Sundsvall kommun, Skattesats 35.35%.

Församling

Sundsvalls Gustav Adolf.

Storlek

Boarea 50 kvm. Areauppgifter enligt säljaren.

Rum

1 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

6

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1953
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Ventilation: Självdrag
Ventilationsinspektion: 2009-05-13

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Lärkan
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 6
Antal lägenheter: 27
Antal lokaler: 0

Parkering: Parkering P-Plats 149kr/mån 8 i kö
Garage parkering 277kr/mån 14 i kö

TV och bredband: Comhem Kabel-TV

BB Telenor

Gemensamma utrymmen: Tvättstuga och cykelrum finns att nyttja inom föreningen.

Föreningens renoveringar

2018 Byte av garageportar

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: D
Energideklarationsdatum: 2009-05-13
Energiprestanda primärenergital: 176 /kWh per kvm och år

TV

Com Hem Tv Kabel-Tv Grundutbud

Internet

Com Hem 100 mBit/s, tillkommer om ett obligatoriskt tillägg av 125kr/mån på avgiften.

Månadsavgift

Avgift: 2 997 SEK / mån
inkl, värme, VA. Obligatoriskt tillägg om 125kr/ mån tillkommer för bredband.

Driftskostnad

200 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 100 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.72453 %
Andel av årsavgiften: 1.72453 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Reparationsfond: 1 076 SEK
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Bilplats

Parkering P-Plats 149kr/mån 8 i kö
Garage parkering 277kr/mån 14 i kö

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy