Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Atlasgatan 3B, Hejdegården, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
46 kvm
Avgift
3 302 SEK / mån
Rum
2 rum

Genuin hemkänsla med närhet till City och Stångån

Det finns många fördelar med att bo på Atlasgatan 3B. Optimalt läge med gångavstånd till city samtidigt som Stångån med dess härliga promenadstråk återfinns ett stenkast bort. Att bostaden dessutom de senaste åren topprenoverats med varsam hand gör inte saken sämre. På tredje våningen med sydostbalkong och ett skyddat läge bor man här trivsamt och bekymmersfritt.

Bostaden är belägen på tredje våningen i hus med hiss. Smart planlösning där de 46 kvadratmetrarna optimerats på bästa sätt. Stort kök med matplats i karaktärsfullt burspråk, luftigt vardagsrum med utgång till balkong i sydostläge, rymligt sovrum med bra förvaring och toppfräscht badrum renoverat 2015. Enhetliga färg- och materialval som skapar en trivsam och behaglig atmosfär.

Mycket stabil och ekonomiskt solid förening med välskötta fastigheter och låg belåning. I månadsavgiften på 3 302 kr ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband på 1000 mbit/s.

Perfekt tillfälle för dig som söker en väldisponerad bostad med låg boendekostnad och ett citynära läge med goda busskommunikationer och cykelförbindelser. Här är det bara att flytta in och börja trivas från första stund.

Observera att tillträdet äger rum i slutet av september på denna bostad. Välkommen på visning!

Genom att nästan helt sluta med pappersprospekt vill SkandiaMäklarna i Linköping minska sin miljö- och klimatpåverkan och ta en tydlig position i framkant inom hållbarhet. Därav delar vi inte längre ut några prospekt på våra visningar. För varje förmedlad affär planterar vi istället ett träd i Afrika i samarbete med Vi-skogen. Ni som ändå vill ha ett pappersprospekt, meddela ansvarig mäklare så ordnar vi naturligtvis ett till Er.

I länken nedan finner Ni det bläddringsbara prospektet.

https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=659072

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy