Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Atlasgatan 3B, Hejdegården, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
46 kvm
Avgift
3 302 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Genuin hemkänsla med närhet till City och Stångån

Det finns många fördelar med att bo på Atlasgatan 3B. Optimalt läge med gångavstånd till city samtidigt som Stångån med dess härliga promenadstråk återfinns ett stenkast bort. Att bostaden dessutom de senaste åren topprenoverats med varsam hand gör inte saken sämre. På tredje våningen med sydostbalkong och ett skyddat läge bor man här trivsamt och bekymmersfritt.

Bostaden är belägen på tredje våningen i hus med hiss. Smart planlösning där de 46 kvadratmetrarna optimerats på bästa sätt. Stort kök med matplats i karaktärsfullt burspråk, luftigt vardagsrum med utgång till balkong i sydostläge, rymligt sovrum med bra förvaring och toppfräscht badrum renoverat 2015. Enhetliga färg- och materialval som skapar en trivsam och behaglig atmosfär.

Mycket stabil och ekonomiskt solid förening med välskötta fastigheter och låg belåning. I månadsavgiften på 3 302 kr ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband på 1000 mbit/s.

Perfekt tillfälle för dig som söker en väldisponerad bostad med låg boendekostnad och ett citynära läge med goda busskommunikationer och cykelförbindelser. Här är det bara att flytta in och börja trivas från första stund. Välkommen på visning!

Beskrivning

HALL
Redan innanför ytterdörren möts man av den generösa takhöjden och den inbjudande hemkänslan som bostaden präglas av. Här ges ett neutralt intryck med ljusgrå väggar och stilrent klinkergolv. Plats för avhängning av ytterkläder och enklare möblemang.

KÖK
Stilfullt kök som renoverades 2016. Snyggt utförande med moderna vitvaror, grå skåpsinredning och stilrent kakel mellan arbetsbänk och överskåp. Köket erbjuder goda arbetsytor och bra förvaring. Den maskinella utrustningen utgörs av spis med induktionshäll och varmluftsugn, spisfläkt, kombinerad kyl och frys samt diskmaskin. I köket finns utrymme för matplats intill trevligt fönsterparti i burspråk som skapar karaktär i rummet. Klinkergolv och vitmålade väggytor.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med laminatgolv och ljusa väggytor. Goda sociala ytor med flexibel möblering. Från vardagsrummet når man lägenhetens trevliga balkong i sydostläge. Förvaring i två platsbyggda garderober.

DUSCHRUM
Mycket fräscht, nyrenoverat badrum från 2015 med tilltalande materialval. Klinker på golv och kakel på väggar. Här finns toalett, kommod, spegelskåp och dusch med vikbara glasväggar. Handdukstork.

SOVRUM
Luftigt och trivsamt sovrum med ljusa väggytor och laminatgolv. Garderob med förvaring.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Årsredovisning 2017 Energideklaration

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun.

Storlek

Boarea 46 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

33

Våning / hiss

Våning 3 av 3.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1941
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: HSB Brf Hasseln
Organisationsnummer: 722000-1205
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 33
Antal lägenheter: 130
Antal lokaler: 0

Bostadsrättsföreningen äger fastigheterna med adresser Atlasgatan 3 A-C, Hejdegatan 50-52 A-C, Valhallagatan 37, 39 A-C och Ymergatan 4 A-C. Föreningen omfattar 130 lägenheter.

Besök gärna föreningens hemsida www.hasseln.se

Föreningens ekonomi

Det finns inga planerade avgiftshöjningar (2019-03-20)

Föreningens renoveringar

Omkring 1989-1990 gjordes omfattande renoveringar i föreningens hus då stammar för el/vatten/avlopp byttes, tak byttes, burspråk lades till, balkonger monterades, hissar installerades samt fönstren byttes.
Innergården nygjord -07. Spolat köksstammarna hösten -08.
Hissrenovering 2018/2019.
Föreningen har planerat att renovera/modernisera alla trappuppgångar 2020.

TV

Ansluten till kabelnät, basutbud ingår i månadsavgiften.

Internet

Lägenheten är ansluten till ett kollektivt bredbandsavtal med fiber. 1000 mbit/s. Ingår i månadsavgiften.

Månadsavgift

Avgift: 3 302 SEK / mån
I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband,

Driftskostnad

350 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 250 SEK
Uppskattade siffror

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.76030 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Balkong med högt och fritt läge. Vetter mot sydost.

Bilplats

P-plats 1: 24 parkeringsplatser. Går att hyra för 250 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.
P-plats 2: 7 parkeringsplatser med eluttag. Går att hyra för 300 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.
Boendeparkering i området med gott om platser utmed gatorna och på parkeringsplats vid Ymergatan 4. 370 kr/mån, tecknas via Dukaten Parkering.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy