Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Ursviksvägen 3, 3tr, Centrala Sundbyberg, Sundbyberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
73.5 kvm
Avgift
4 134 SEK / mån
Rum
3 rum

Ansvarig mäklare

Melanie Smedlund fd. Johansson
Ansvarig mäklare Melanie Smedlund fd. Johansson

Hörntrea med inglasad balkong!

Välkomna till denna hemtrevliga trea i hörnläge som erbjuder fantastiskt ljusinsläpp via fönster i hela tre väderstreck! Bostaden har ett rymligt kök med bl.a utrymme för matplats, välkomnande entré (renoverat 2016) med bra avhängningsmöjligheter, otroligt stilfullt renoverat badrum (2016) , två stora sovrum, rymligt vardagsrum med fransk balkong samt utgång till den magiska inglasade balkongen mot lummig grönska. Genomgående parkettgolv som skapar ett enhetligt intryck.

Här är man boende i Brf Hästhagen i Sundbyberg som är en stabil och välmående förening med låg belåningsgrad, 4 559kr/m². Föreningen består av 84 lägenheter fördelade i 5 huskroppar med byggår 1995. I avgiften om 4134 kr/mån ingår VÄ, VA, kabel-tv, IP-telefoni och bredband (gruppavtal via ComHem). Som medlem i föreningen har man nyttjanderätt till tvättstuga samt separat förråd. Utöver detta har föreningen även ett övernattningsrum som kan hyras för gästers räkning för endast 150kr/natt! Föreningen har 54 egna parkeringsplatser (längs Ursviksvägen & Kanalstigen) som kan hyras för 350 kr per månad, ingen kö (enligt förvaltaren Emvix 22/5-19).

Här bor man centralt med närhet till flertalet kommunikationer (närmsta t-bana som är Duvbo station nås på bara 5 minuters promenad), affärer och restauranger samtidigt som man har mysiga villaidyllen Duvbo runt husknuten. För den som gillar natur finns trevligt promenadstråk längs Lötsjön och nås på bara några minuters promenad ifrån porten. I motsatt riktning nås Marabouparkens prisbelönta grönområde. För den träningssugne finns flera olika alternativ av gym (Bla SATS och Fitness 24/7) på kort promenadavstånd.

Varmt välkomna till Ursviksvägen 3!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy