Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Siggebovägen 9, 1 tr, Herserud, Lidingö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
78 kvm
Avgift
3 859 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fin 3:a med centralt läge och öppen spis

Välkommen in i denna härliga lägenhet med charmig öppen spis, genomgående ekparkett och balkong i söder med utsikt mot parken. Två rymliga sovrum med platsbyggd förvaring. Lägenheten är i utmärkt skick med modernt kök och badrum och fönster i 2 väderstreck. Här har man ett lugnt läge på en återvändsgata och med tillgång till butiker och service på behändigt gångavstånd både i Lidingö centrum och Torsviks torg. Föreningen är välskött och skuldfri och har nyligen skapat nya parkeringsplatser för att kunna erbjuda en per lägenhet. Buss till Ropsten nås på bara några minuter.

Beskrivning

Välkommen in i hallen med plats för både avhängning och förvaringsmöbel. Här flödar ljuset in från lägenhetens samtliga fönster. Hallen har mörkgrått klinkergolv och det stilrena köket nås direkt härifrån.

Hallen leder vidare till badrummet som går helt i vitt. Mittemot ligger ena sovrummet med en liten klädkammare. I hallens bortre ände ligger det andra sovrummet med platsbyggda garderober och bredvid ligger slutligen vardagsrummet med murad öppen spis och utgång till balkongen i söderläge.

Samtliga rum har ekparkett och målade väggar. Lägenheten känns luftig och rymlig med fönster i två väderstreck och högt i tak!

Läget är mycket lugnt och utanför ligger parken med fina gräsytor och lekplats. Tvättstuga, matförråd och cykelrum nås enkelt en trappa ner, på entréplan.

KÖK: här finns plats för 4 personer och det är gott om förvaring bakom svarta luckor. Vitt rektangulärt kakel och arbetsskiva i trä. Välutrustat kök med spotlights i taket och kombinerad kyl/frys, diskmaskin, spis, fläkt och inbyggd mikro, alla i rostfritt (BOSCH).

BADRUM: badrummet är uppdaterat, med vitt klinkergolv och vita kaklade väggar. Modernt badkar, handfat med kommod, spegel, toalett och handdukstork.

Övrigt

Herserud är ett lugnt och trevligt område på Lidingö, med närhet till service, butiker, kollektivtrafik och Lidingöbron. Härliga promenadstråk längs med vattnet nås på bara några minuter. Kommunala grundskolan Torsviks skola (F-9) och förskola ligger på promenadavstånd.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Halland 1.pdf Årsredovisning 2018.pdf Energideklaration Halland 1.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Lidingö kommun, Skattesats 31.28%.

Församling

Lidingö.

Storlek

Boarea 78 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

00011

Våning / hiss

Våning 1 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1948

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Halland 1
Organisationsnummer: 716421-3774
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 00011
Antal lägenheter: 10
Antal lokaler: 0

Parkering: P-plats 250 kr/mån, varmgarage 550 kr/mån. En p-plats eller garageplats erbjuds per hushåll, beroende på tillgång. Fri parkering råder på gatan.

TV och bredband: Kabel-TV via Telia (fiber). Bredband via Telia (fiber).

Gemensamma utrymmen: Gemensam tvättstuga i entréplan med tvättmaskin, torktumlare, torkrum och mangel.
Hobbyrum, cykelrum och barnvagnsrum finns även på entréplan.

Föreningens renoveringar

2022: Planerat utbyte av värmeväxlare
2019: Sotning, byte av garagedörrar, nya och fler lyktstolpar
2018: Asfaltering och nya p-platser, renovering av mur
2015: Anslutning till fiber, genomgång av ventilation, målat trapphus
2013: Utvändig renovering av fönster, delvis underhåll av tak

För mer utförliga detaljer runt underhållet hänvisas till styrelsen och årsredovisningen.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: F
Energideklarationsdatum: 2018-10-19
Energiprestanda primärenergital: 156 kWh/kvm och år

TV

Telia (fiber)

Internet

Telia (fiber)

Månadsavgift

Avgift: 3 859 SEK / mån
Består av avgift 3.560 kr och bredband 299 kr

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 8.47522 %
Andel av årsavgiften: 8.4735 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Balkong i söderläge med parken på andra sidan gatan.

Bilplats

En p-plats eller garageplats per lägenhet erbjuds, mot en kostnad av 250 resp. 550 kr.

Övriga utrymmen

Stort vindsförråd och matkällare ingår.

Vägbeskrivning

Efter Lidingöbron, tag av mot Herserud/Torsvik. Följ vägen rakt fram och tag andra höger (Björnvägen). Följ våra skyltar SkandiaMäklarna till Siggebovägen 9 till vänster. VÄLKOMMEN!

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy