Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 995 000 SEK
Adress
Ågatan 26A, City, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
93 kvm
Avgift
5 164 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fin trea mitt i stan!

Näst högst upp i huset finner vi denna härliga trea om 93 mycket välplanerade kvadratmeter. Gott om förvaring i form av bl.a en walk-in-closet, högkvalitativa vitvaror och fina ytskikt.
Här finns ett öppet, rymligt och ljust vardagsrum samt ett socialt, modernt och praktiskt kök. Lägenheten har två sovrum och badrummet är fräscht, rymligt och funktionellt. Den stora balkongen mot den fina innergården gör att ingenting saknas!


HSB Brf Banken är en välskött förening med god ekonomi. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga, övernattningslägenhet, bastu, cykelrum, garage, en trevlig och välskött innergård och soprum. I månadsavgiften om 5164 kronor ingår fiberbredband, tv, värme, vatten och ett väl tilltaget källarförråd.

Här i city är det lätt att trivas och läget på Ågatan är fenomenalt. Här bor du mycket centralt och attraktivt med Ågatans inneställen alldeles runt hörnet. Stora Torget ligger endast en kort promenad bort. I området finns restauranger, caféer, butiker och matbutiker - perfekt för dig som vill bo centralt och dig som ställer höga krav på ditt boende!

Beskrivning

Hall
Det första som möter oss är en inbjudande hall med klinker på golvet, garderober med skjutdörrar och ingång till en väl tilltagen klädkammare.

Vardagsrum
Stort lättmöblerat vardagsrum med fin parkett och vita väggar.

Utgång till en stor balkong mot den fina innergården. Här är det sol från morgonen till långt in på eftermiddagen.

Sovrum
Ett "tyst" sovrum mot innergården. Ekparkett och tapet. Inbyggda garderober.

Badrum
Kakel och klinker, handdukstork, dusch med duschväggar, wc och handfat med kommod. Tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänk i trä med överskåp.

Sovrum
Ekparkett, vita tapeter och 3 garderober.

Kök
Kök med vita luckor, gott om förvaring och bra arbetsytor. Rostfria vitvaror från Husqvarna och gott om plats för matbord.

Dokument (pdf)

Planritningar Energirapport 2016 HSB Brf Banken.pdf Årsredovisning HSB brf Banken i Linköping 2017.pdf Stadgar Banken 2015.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Banken 1, Linköping kommun, Skattesats 32.29%.

Församling

Linköpings S:t Lars.

Storlek

Boarea 93 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

20

Våning / hiss

Våning 6 av 7.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2009
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: FTX
Ventilationsinspektion: 2012-09-11

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: HSB Brf Banken
Organisationsnummer: 769611-4946
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 20
Antal lägenheter: 60
Antal lokaler: 0

Adresserna Borgmästaregatan 5 och 7 b, Klostergatan 25 b och Ågatan 22 b och 26 a.Totalt 60 bostäder.

Föreningens ekonomi

Föreningen har en mycket god ekonomi. Här har man lyckats behålla samma avgift sedan inflyttning och har heller ingen avgiftshöjning planerad på lång tid framöver/Januari 2018

Energideklaration

Status: Utförd
Energiförbrukning: 94 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2012-09-11

TV

Triple Play från Telia

Internet

Triple Play från Telia

Månadsavgift

Avgift: 5 164 SEK / mån

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.63409 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Stor balkong mot innergård

Bilplats

Garage i källarplan går att hyra för 1060kr/mån. Separat kö.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett stort förråd i källarplan. I föreningen finns tillgång till gemensamhetslokal (60kvm) med bastu, kök, dusch och övernattningsmöjlighet (200kr/natt).
Det finns även gemensam tvättstuga och cykelparkering.
I källarplan finns återvinningsrum med full sopsortering.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy