Redo

Visningar

sön 2 jun 14:00 - 14:30
Öppen visning - välkommen!
mån 3 jun 17:00 - 17:30
Öppen visning - välkommen!
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Alla bilder Alla bilder Planritningar Planritning Dokument Dokument Karta Karta Intresseanmälan Intresse Dela via epostTipsa
Pris
1 495 000 SEK / eller högstbjudande
Adress
Thorells gata 12, Övre Vasastaden, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
30.5 kvm
Avgift
1 883 SEK / mån
Rum
1 rum

Nyproducerat på våning 6 med superlåg avgift!

På sjätte våningen i häftiga Vasatornet ligger den här smakfulla ettan som andas kvalité. Här erbjuds ett modernt och trivsamt boende med påkostade materialval och hög bekvämlighet. Bostaden är disponerad på 30,5 kvm, har öppen planlösning mellan kök och rum och en underbar balkong i insynsskyddat söderläge med härlig utsikt. Fantastiskt låg avgift som ger upphov till en förmånlig boendekostnad!

Rymlig hall med klinkergolv och förvaring i skjutdörrsgarderober med ELFA-system, helkaklat badrum med kombitvättmaskin, stilfullt kök med granitbänkskiva, kakel som stänkskydd, vitvaror från Electrolux och snygg ho i granitkomposit. Lägenheten har en stor balkong med ett öppet och fritt söderläge!

Förmånlig avgift på 1 883 kr inkl. värme, vatten, kabel-tv och bredband. Mycket attraktivt område med direkt närhet till välsorterad matbutik och restauranger. På kort avstånd når man Linköpings stadskärna och centralstationen.

Perfekt bostad för studenten, förstagångsköparen eller för den som söker en övernattningslägenhet.

Tillfälle att ta vara på - välkommen på visning!

Beskrivning

HALL
Välkomnande hall med generös förvaring i garderober med spegelskjutdörrar. Rustikt klinkergolv och vitmålade väggytor.

KÖK
Smakfullt kök från Ballingslöv med vit skåpsinredning, granitbänkskiva, kakel som stänkskydd och diskho i granitkomposit. Vitvaror från Electrolux. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, ugn, inbyggd mikrovågsugn, induktionshäll, spisfläkt och diskmaskin.

RUM
Rymligt rum med plats för matgrupp, soffa och säng. Utgång till balkong i söderläge. Ekparkettgolv och vitmålade väggytor.

DUSCHRUM
Rymligt, helkaklat duschrum med toalett, kommod, spegelskåp, dusch med vikbara glasdörrar, kombitvättmaskin och handdukstork.

Dokument (pdf)

Stadgar Årsredovisning 2018

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun.

Storlek

Boarea 30.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

1163

Våning / hiss

Våning 6 av 15.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2018
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Vasatornet
Organisationsnummer: 769629-5448
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1163
Antal lägenheter: 102
Antal lokaler: 7

Föreningens ekonomi

Se ekonomisk plan.

Energideklaration

Status: Ej utförd

TV

Kabel-tv via ComHem, basutbud ingår i månadsavgiften.

Internet

Bredband via ComHem. 50 mbit/s ingår i månadsavgiften.

Månadsavgift

Avgift: 1 883 SEK / mån

Driftskostnad

250 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 150 SEK
Kostnad för el schablondebiteras med 200 kr varje månad. Avräkning görs sedan efter faktisk förbrukning

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.58000 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Stor balkong i attraktivt söderläge med underbar utsikt!

Bilplats

Garageplats. Går att hyra för 900 kr/mån (normalstor plats) eller 750 kr/mån (mindre plats). Till garageplatsen är det separat kö.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett förråd som finns i byggnadens källare. I källaren finns även garage och cykelförråd.

Högst upp i föreningens två hus finns en gemensam takterrass med möblerade umgängesytor. En plats för föreningens medlemmar att kunna mötas, njuta av solen samt utsikten över Linköpings takåsar. Takterrasserna är belägna på vån. 15 och 8 i respektive hus och är ca. 100m² vardera.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy