Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Bengt Färjares Väg 5, Stocksund - Sikreno, Danderyd
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
118 kvm
Avgift
8 230 SEK / mån
Rum
4 rum

Unik möjlighet att förvärva en av de största lgh på 118 kvm med hörnbalkong och sjöutsikt

Med ett mycket attraktivt läge i Stocksund erbjuder Sikreno Strand en bekväm och trivsam boendemiljö. Ljust och välplanerat 55+ boende i sydväst och fin utsikt mot Stocksundet. Rymlig hall med garderober. Kök med ljus matplats. Vardagsrum med både inglasad balkong och fransk balkong mot Stocksundet samt matsalsdel i fil. Två sovrum, ett stort badrum och gästwc. Fönster i tre väderstreck.

Som boende i Sikreno Strand har man tillgång till Munterska villan och alla dess faciliteter, som t.ex. möjlighet att äta middag i restaurangen. Det finns även gästmatsal för egna privata evenemang, gästrum, sällskapsrum, bibliotek, motionshall, bastu, hobbyrum, biljard, vinkällare, vävstuga, m.m. Frisör, fotvård och massör vissa dagar i veckan. Gymnastiksal med redskap och maskiner används flitigt, dessutom utövas Qigong. Det finns också bastu och omklädningsrum på samma våningsplan. På sommaren är det populärt att spela boule.

På entréplanet i Munterska villan serveras middag i Stora och Lilla matsalen varje dag. Man köper matkuponger och äter när man själv önskar. I gästmatsalen eller i rosa matsalen kan det hållas privata fester. I bruna salongen träffas man för att lyssna på föredrag, sjunga allsång eller lyssna på musik. Munterska villan är en viktig mötesplats. Två gästrum med hotellstandard finns att hyra till ett rimligt pris. Bokning sker genom kansliet.

Omgivningen i anslutning till Stocksundet och Lilla Värtan är mycket trevlig med Stocksunds hamn i närområdet. Fina promenadstråk och bra kommunikationer. Närhet till Stocksunds station och Roslagsbanan samt T-bana vid Danderyds sjukhus. Busshållplats utanför Munterska villan.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy