Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Tingstorget 1, Alby, Norsborg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
36 kvm
Avgift
2 250 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

2:a - Högt upp i huset - Balkong - Fantastisk utsikt!

Med en av Albys bästa utsikter finns nu denna fräscha mini-tvåa, högt upp på huset på Tingstorget 1. Lägenheten är ca 36 kvm och de fördelas två rum och kök, samt ett helkaklat duschrum med tvättmaskin samt god förvaring i platsbyggda garderober och förråd. Lägenheten har genomgående fräscha ytskikt och åtnjuter en av områdets absolut bästa utsikter.
Lägenhetens bästa utrymme är kanske balkongen, från vilken man ser från Tullinge till Södertälje, och glimtar såväl Albysjön som Flottsbrobacken.

Nybyggda hus med låga avgifter ger ett bekvämt boende. Från porten är det verkligen bara ett stenkast till närmsta tunnelbanestation, och tunnelbanan tar dig in till Stockholm C på ca 30 minuter. Dessutom finns goda bussförbindelser, med busshållplats nära huset. Tingstorget är ett nytt område som är under färdigställande, här planeras fik, gym och närbutik. I föreningen finns cykel- och barnvagnsförråd.

Välkommen hem!

Beskrivning

HALL
Direkt innanför entrédörren finns den möblerbara hallen med parkettgolv och vitmålade väggar, vilket är genomgående för lägenheten. Direkt till vänster finns god förvaring i garderob bakom skjutdörrar.

DUSCHRUM
Duschrumrummet är i helkaklat utförande med värmegolv och utrustat med handfat med kommod, spegelskåp, vägghängd wc-stol, duschhörna med vikbara glasdörrar, samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare med badrumsskåp ovanför.

KÖK
Vidare in i lägenheten kommer köket, med modern skåpinredning i vitt med bänkskiva i mörkt laminat och stänkskydd i form av stenskivor. Den maskinella utrustningen utgörs av integrerad kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, integrerad diskmaskin och inbyggd mikro. Köket ligger öppet mot allrummet och kan möbleras med liten matplats om så önskas.

ALLRUM
Allrummet ligger som sagt öppet mot köket och rymmer soffgrupp och mediamöbel. Via allrummet når man lägenhetens förråd och balkongen.

SOVRUM
Vidare in finns lägenhetens sovrum med plats för stor säng, med fönster i två väderstreck och tre stycken garderober. Här kan man vakna med häftig utsikt över gröna vidder.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Ekonomiskplan.pdf BRF Stadgar-Tingshöjden.pdf BRF Årsredovisning-Brf-Tingshöjden-2017.pdf BRF Årsredovisning Brf Tingshöjden 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Botkyrka kommun, Skattesats 33.41%.

Församling

Botkyrka.

Storlek

Boarea 36 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

09-1703

Våning / hiss

Våning 7 av 8.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2017
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk ventilation

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Tingshöjden
Organisationsnummer: 769632-0790
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 09-1703
Antal lägenheter: 342
Antal lokaler: 5

Föreningen äger fastigheten Skattebonden 2, på vilken det kommer att finnas 6 punkthus.med byggnadsår 2016-2018.

Parkering: Det kommer att finnas 53 stycken garageplatser varav 7 stycken kommer vara avsedda för bilpool.

TV och bredband: Anslutet till Botkyrka stadsnät

Gemensamma utrymmen: Det finns cykel-, barnvagns- och rullstols förråd i källaren.

Föreningens renoveringar

Husen är nyproducerade och därför förestår inga renoveringsarbeten inom överskådlig närtid.

Energideklaration

Status: Ej utförd

TV

Tillgängligt via fiber via Botkyrka stadsnät

Internet

Tillgängligt via fiber via Botkyrka stadsnät

Månadsavgift

Avgift: 2 250 SEK / mån
I avgiften ingår värme, vatten, samt kostnad för elabonnemang. Faktiskt elförbrukning betalas på hyresavin till föreningen.

Driftskostnad

Kostnad för el och hemförsäkring tillkommer.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.23867 %
Andel av årsavgiften: 0.22826 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Stor, möblerbar balkong i sydöst läge, med sol från morgon till eftermiddag. Häftig utsikt över bl.a. Flottsbro, Albysjön och närliggande områden.

Bilplats

Det kommer att finnas 53 stycken garageplatser varav 7 stycken kommer vara avsedda för bilpool.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy