Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Epistelvägen 1B, Huvudsta/Västra Skogen, Solna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
36 kvm
Avgift
1 950 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Superfin bostad i suverän förening som erbjuder gemensam takterass, relax/spa och utegym

Välkommen till Epistelvägen 1B! Här bor du i en bostad som stod klar 2016 och med sina fräscha materialval blir ett självklart val för den som är kräsen med sitt boende. Här finns en genomgående tanke med väl utnyttjade kvadratmeter som ger en lyxig känsla i väl uttänkta detaljer som mässingshandtag och gråa väggar, och smart förvaring i både hall, sovrum och kök. Ett lugnt läge och den nya känslan i bostaden gör detta hem till något helt speciellt. Välkommen till Epistelvägen 1B, en plats att trivas på!

I Brf Laboratoriet bor du i en välskött förening där man har lagt ner extra energi på att ge medlemmarna extra utrymmen att vistas i. Här blir det okomplicerat att bjuda över ett större gäng på middag eller en kväll i relaxen då man har gemensamt spa och takterass som får bokas av föreningens medlemmar. Här finns också ett stort cykelrum, tvättstuga och två våningar med garage, allt för din komfort och bekväma levnadsmiljö.

Området erbjuder direkt närhet till cafe och restaurang med exempelvis Italiensk mat hos Tanjas Restaurang och Nooni Sushi som ligger i huset. Med gångavstånd till Kungsholmen bor ni dessutom i ett perfekt läge med vackra promenadstråk längs vattnet och grönskan i området. Här har ni aldrig långt till en harmonisk promenad i fin miljö. Förutom det lugna läget har man även väldigt bra kommunikationer i form av bland annat Västra Skogens tunnelbana (som ligger ca 5 minuter bort) där båda blåa linjerna möts. Huvudsta utgör den sydvästra delen av Solna kommun och gränsar till Solna strand. I Huvudsta ligger bl.a. Karlbergs slott, Huvudsta gård, Huvudstabadet samt Ulvsundasjön där ett populärt promenadstråk är beläget. Efter en promenad på ca 10 min når du Solna centrum. Här finns allt och lite till för familjen som vill kunna njuta av det bästa Solna har att erbjuda i form av parker, shopping och restauranger. För den som gillar shopping finns Mall of Scandinavia med dess rika utbud inom 10 min cykelavstånd. Där ligger även Friends Arena som attraherar såväl internationella artister som högkvalitativ fotboll och populära evenemang.

Beskrivning

HALL
Ljus och välkomnande hall som öppnar upp mot badrum, sovrum och vardagsrum/kök. Hallen är smart planerad med kaklat golv innanför entren och plats för avhängning in till vänster. Mörkt klinker, parkettgolv och gråmålade väggar.

BADRUM
Badrummet ger en lyxig känsla med sina helkaklade vita väggar och svarta golv som kompletteras med vitt porslin och kromade detaljer. Här finns en stor duschhörna och plats för extra förvaring.

SOVRUM
Sovrummet har plats för en stor härlig dubbelsäng och nattduksbord, samtidigt som gott om förvaring finns i den stora garderoben som sträcker sig längs med en av rummets väggar. Har sover du tryggt och lugnt med lägenhetens egna balkong utanför fönstret och utsikt mot innergården. Parkettgolv och vita väggar.

VARDAGSRUM/KÖK
Vardagsrummet och köket har en öppen planlösning som är optimal för härliga gemensamma kvällar med umgänge men även för att ta en lugn kväll med fredagsmys framför TVn. Förvaring finns det gott om bakom vita skåpsluckor med kromade detaljer i både under och överskåp i köket, dessutom har du både diskmaskin och induktionshäll för ökad trivselfaktor. Parkettgolv och vita väggar.

BALKONG
Som pricken över i har lägenheten dessutom en stor balkong i ett lugnt läge där du får plats med både soffhörna, bord och stolar. Här kan du odla kryddor och plantera blommor om du har gröna fingrar, eller bara koppla av med morgonkaffet.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar.pdf BRF Ekonomisk plan.pdf BRF Årsredovisning 2017-2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Solna kommun, Skattesats 30.13%.

Församling

Solna.

Storlek

Boarea 36 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

1-1203

Våning / hiss

Våning 2 av 12.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2016
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Laboratoriet
Organisationsnummer: 769617-1037
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1-1203
Antal lägenheter: 266
Antal lokaler: 2

266 lägenheter i föreningen, 1-3:or med fokus på 1:or och 2:or. Föreningen har satsat mycket på gemensamhetsutrymmen som en förlängning av själva bostäderna. Här är tanken att man ska kunna umgås som man vill, ute som inne, och de har tänkt mycket på att hitta lösningar som gör det enkelt och trevligt med sociala möten. Bland dessa gemensamhetsutrymmen finns en vacker solterrass på taket, ett relaxområde med spabad, en stor inbjudande tvättstuga, ett rymligt cykelrum med tillhörande verkstad, ett utegym på gården och två våningars garage. Dessutom inryms två kommersiella lokaler i fastigheten, något som kommer att ge ytterligare liv och rörelse till kvarteret.

Parkering: Ett garage i två våningar under mark med preliminärt 206 parkeringsplatser.
Än så länge finns det platser. Ingång från Trubadurvägen 3.
Kostnad 1200 kr.

TV och bredband: Kabel TV
Bostadsrättsföreningen tecknar ett avtal med leverantör av fiberanslutning av Fastigheten och installation av bredbandsnät. Bostadsrättsföreningen har som avsikt att de fria marksända kanalerna på TV ska ingå i månadsavgiften.
Bredband
Utöver månadsavgiften kan de boende teckna individuella avtal med leverantören för internetuppkoppling, bredbandstelefoni och utökat kanalutbud på TV(180kr).

Gemensamma utrymmen: Solterrass på taket, ett relaxområde med spabad, en stor inbjudande tvättstuga, ett rymligt cykelrum med tillhörande verkstad, ett utegym på gården och två våningars garage.

Månadsavgift

Avgift: 1 950 SEK / mån
inkl värme, kall VA och bredband (obligatoriskt bredbandstillägg tillkommer på 180 kr/mån)

Gårdsplats/innergård

Utegym på innergården.

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.249 %
Andel av årsavgiften: 0.25 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Har balkong

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy