Visningar

sön 19 maj 13:00 - 14:00
Öppen visning - välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Alla bilder Alla bilder Planritningar Planritning Dokument Dokument Karta Karta Intresseanmälan Intresse Dela via epostTipsa
Pris
2 250 000 SEK
Adress
Ädelrosgatan 15, Vasatorps Trädgård, Helsingborg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
83 kvm
Avgift
5 092 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nu kan vi erbjuda denna fantastiska bostadsrätt, uppförd 2017 i omtyckta Vasatorps trädgård. Bostaden fördelar sina 83 kvm på fyra rum och kök, med en öppen och social planlösning. Kvadratsmart planerad med genomtänkta ytor, och gott om förvaringsutrymme i form av klädkammare och garderober. Socialt allrum som innefattar ett påkostat kök, matplats och vardagsrum, möjliggör härliga tillställningar.

Vidare finner vi ett större master-bedroom och två bra sovrum som lämpar sig för kontor, gästrum eller sovrum. Helkaklat badrum med ljust kakel och klinker samt installerad tvättmaskin och torktumlare. Två stora balkonger som ligger i olika väderstreck för maximal solkontakt, sydväst samt nordöst-läge. Bostaden erbjuder ett genomgående träparkettgolv, slätspacklade och vitmålade väggar och fina val av innerdörrar. Riktigt arbetsvänligt kök från HTH med vitvaror från Siemens.

Till bostaden ingår två förråd samt en p-plats.

Här har ni goda pendlingsmöjligheter med både E4:an och E6:an samt goda förbindelser till Helsingborgs Centrum genom stadsbussarna. Mataffär, idrottsanläggningar, skola, dagis, vackra skogspromenader och gym finns inom räckhåll. Sammantaget ett riktigt bekvämt boende för familjen med höga krav!

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Beskrivning

ENTRÉ/HALL
Välkomnande entré med avhängning direkt på väster sida. Samtliga väggar i bostaden är vitmålade. På golvet vilar ett genomgående parkettgolv som sträcker sig i hela bostaden.

KÖK
Riktigt fint HTH-kök från 2018. Integrerade vitvaror. Ljusa högglansskåp, mörk bänkskiva i granit och vitt kakel som stänkskydd. Utrustning: fullhöjd kyl, fullhöjd frys, diskmaskin, ugn, micro, häll och designköksfläkt. Matplats för 6-10 personer. I övrigt har köket stora förvaringsutrymmen.

VARDAGSRUM
I anslutning till köket ligger vardagsrummet öppet mot matplats. Socialt och modern disponering. Möblera med soffgrupp och skapa ett sammanhängande stort allrum med köket. Från vardagsrummet når vi en utav dom två balkongerna i nordvästläge. På sommaren skapas det magisk stämning med fina avnjutningskvällar.

MASTER-BEDROOM
Stort sovrum med plats för större säng samt annat tänkbart rumsmöblemang. Installerade skjutdörrsgarderober.

SOVRUM 2 & 3
Perfekt sovrum, gästrum eller kontorsrum. Rymmer säng, sängbord samt förvaringsmöjligheter.

SOVRUM 4
Ett litet mindre rum. Passar bra som ett barnrum, lekrum eller en walk in closet. Här finner vi den andra balkongen i anslutning i sydvästläge.

BADRUM
Badrum från 2018. Helkaklat badrum med fina materialval. Bekväma detaljer så som golvvärme och osynliga vattenrör. Badrummet är utrustat wc, duschhörna, vask med underskåp, spegel, golvvärme BALKONG 1 & 2
Härligt extrarum stora delar av året. Möblera med soffgrupp eller större bord med stolar.

Bostadsfakta

Kommun

HELSINGBORG ALBAROSEN 1, Helsingborg kommun.

Storlek

Boarea 83 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

37

Våning / hiss

Våning 1 av 4.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2017
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Föreningen

Föreningens namn: Brf Äppelrosen
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 37
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

TV

FIBER är anslutet till lägenheten. Köparen tecknar eget avtal.

Månadsavgift

Avgift: 5 092 SEK / mån

Driftskostnad

350 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 150 SEK
Övrigt: 50 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.87700 %
Andel av årsavgiften: 2.88000 %

Uteplats

Två balkonger. Sydvästläge och Nordöstläge.

Bilplats

Parkeringsplats går att hyra för 300kr/månad.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy