Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Logdansvägen 10, Sundbyberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
100.2 kvm
Avgift
4 851 SEK / mån
Rum
4 rum

Ansvarig mäklare

Jessica Eklöf
Ansvarig mäklare Jessica Eklöf

Varmt välkommen till en 4rok på populära Logdansvägen, med inglasad balkong i eftertraktat söderläge

Varmt välkommen till naturnära Logdansvägen 10. Här bor ni bokstavligen granne med både vackra Lötsjön och Råstasjön. Inte nog med de naturnära läget har ni även gångavstånd till scandinaviens största shoppingcenter Mall of Scandinavia. Inom räckhåll från bostaden finns även stora Coop och Hornbach. Mycket goda kommunikationsmöjligheter med buss 506 precis utanför bostaden som går b.la till Sundbyberg centrum. Med ca 8 minuters gång från bostaden nås Hallonbergens centrum som erbjuder goda kommunikationsmöjligheter med ett flertal busslinjer och tunnelbana som tar er till Stockholms Central på 13 minuter. Åt andra hållet från bostaden nås Näckrosens T-bana.

I denna välplanerade 4 rok finner ni 3 rymliga rum med gott om plats för dubbelsäng samt övrigt möblemang. Stora fönsterpartier som bidrar till ett fint ljusinsläpp. Vidare erbjuder bostaden ett badrum och 2 mindre wc:n. Köket går i neutralt vitt och har gott om förvaringsmöjligheter i både under och överskåp, köket erbjuder matplats för 6-8 personer. Från köket nås bostadens höjdpunkt, den inglasade balkongen i söderläge, här kan ni njuta av sol från morgon till kväll! Bostaden har ljusa ytskikt och genomgående fina golv.

Ni finner även tillhörande förråd direkt utanför bostadens entrédörr. Här bor ni i brf Logen i Ör, föreningen är belägen på adresserna Logdansvägen 2-48 och Örsvängen 6A-C, föreningen består av 270 bostäder. Tvättstuga finns på gården tillgängligt dygnet runt för föreningens medlemmar. Ör är ett populärt område med närhet till både natur och citypuls, bostaden ligger mellan Råsta- och Lötsjön. Föreningen har en engagerad trädgårdsgrupp som består av medlemmar i föreningen som är intresserade av trädgårdsarbete men även vill samla dem boende för gemenskap och upprätthålla trivseln i området. I Ör finns många framtidsplaner och det är ett område som verkligen växer! Utanför bostaden finns en trevlig grillplats för föreningens medlemmar där grannar kan mötas.

Varmt välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy