Länk kopierad!
Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Litteraturgatan, Hisings Backa, Hisings Backa
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
56.2 kvm
Avgift
3 050 SEK / mån
Rum
2 rum

Nyproducerad 2:a med inflytt Hösten 2019!

NYPRODUKTION
Snart erbjuds denna nybyggda tvårummare med inflytt hösten 2019. Med ett centralt läge på Selma Lagerlöfts Torg kan ni snart förvärva denna stora 2:a i Brf Nils Holgersson på Selma Lagerlöfs Torg i Hisings Backa.
Selma Lagerlöfs Torg är beläget på Norra Hisingen och har snabba förbindelser in till centrala Göteborg. Det är mycket som händer i området och denna byggnation kommer att utgöra den första etappen i vad som kommer att bli ett mycket attraktivt område. Med närhet till natur- och rekreationsområden, ett bra serviceutbud med handel, vård, skola och omsorg nära till hands, ett bra idrotts- och föreningsliv samt ett rikt kulturliv med kulturhus är detta ett boende som passar alla!
Välkommen Hem!

Beskrivning

Bostadsfakta

Kommun

Backa 251:1, Göteborg kommun.

Storlek

Boarea 56.2 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

1524

Våning / hiss

Våning 2 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2019

Föreningen

Föreningens namn: Brf Nils Holgersson
Organisationsnummer: 769635-0128
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1524
Antal lägenheter: 87
Antal lokaler: 0

Månadsavgift

Avgift: 3 050 SEK / mån
I avgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-tv

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.12000 %

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy