Länk kopierad!

Visningar

sön 22 sep 13:00 - 13:30
Anmälan görs på annonssidan under ?boka visning?

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 995 000 SEK
Adress
Litteraturgatan 217, Hisings Backa, Hisings Backa
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
56.2 kvm
Avgift
3 340 SEK / mån
Rum
2 rum

Nyproducerad 2:a i direkt anslutning till nya Selma stad!

2:A - Välkomna till denna nybyggda tvårummare i hjärtat av Hisings Backa. Med ett centralt läge på Selma Lagerlöfs Torg kan ni nu förvärva denna stora 2:a i Brf Nils Holgersson. Uppförd 2019 med genomgående vackert parkettgolv, kvalitetskök från Ballingslöv, helkaklat badrum med tvättdel. Genomtänkt social planlösning mellan kök och vardagsrum. Rymligt sovrum med garderobsvägg och utgång till stor balkong mot grönska. Ett mycket bekvämt boende för den som söker något sprillans nytt med snabb inflyttning.

Här bor du i direkt anslutning till nya Selma Lagerlöfs Torg som är beläget på Norra Hisingen och har snabba förbindelser in till centrala Göteborg. Det är mycket som händer i området och denna byggnation utgör den första etappen i vad som kommer att bli ett mycket attraktivt område. Med närhet till natur- och rekreationsområden, ett bra serviceutbud med handel, vård, skola och omsorg nära till hands, ett bra idrotts- och föreningsliv samt ett rikt kulturliv med kulturhus är detta ett boende som passar alla!

Välkommen att boka in dig på visning!

Beskrivning

Välkomnande entréhall med plats för avhängning av ytterkläder samt ytterligare förvaring i garderob. På golvet ligger både vackert och praktiskt klinkergolv som går över i parkett som sedan fortsätter genomgående för hela lägenheten.

I anslutning till hallen finns det fräscha, helkaklade badrummet. Här finns wc, handfat kommod, spegelskåp med belysning, elektronisk handdukstork samt dusch med vikbara duschväggar i frostat glas. Här finns även en egen tvättdel med kombimaskin (Electrolux) med bänkskiva ovan och överskåp.

Kök och vardagsrum i öppen planlösning med fint ljus via djupa fönsterpartier med bänk i mörk natursten i två väderstreck. En mycket social planlösning som utnyttjar varenda kvadratmeter optimalt. Perfekt plats för trevliga middagar med vänner och familj!
Lätt att möblera med matplats, soffa och övrigt möblemang.

Köket (Ballingslövskök) är stiligt inrett med vita luckor, mörka kakelplattor samt svart bänkskiva i granit. Utrustning som finns är kyl/frys, ugn med induktionshäll, rostfri fläkt, integrerad diskmaskin samt inbyggt mikro. Samtliga från Electrolux.

Det fins och ljusa sovrummet rymmer enkelt dubbelsäng med tillhörande sängbord. Finns även utrymme för annan möbel, såsom skrivbord eller byrå om så önskas. En garderobsvägg bestående av 4 st garderober bjuder på väldigt bra förvaringsutrymme.
Härifrån nås bostadens stora balkong med läge mot det lugna och gröna bostadsområdet. Gott om utrymme för loungemöbler och blomsterarrangemang: skapa dig en mysig plats för socialt umgänge!

Sammantaget en väldigt fin bostad i ett nytt och attraktivt område.
Välkommen att trivas!

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar BRF Ekonomisk plan.pdf BRF Bofakta BRF Brf Nils Holgersson stadgar brf nils holgersson.pdf ekonomisk plan brf nils holgersson.pdf Folder Brf Nils Holgersson.pdf

Länkar

Social Video

Bostadsfakta

Kommun

Backa 251:1, Göteborg kommun.

Storlek

Boarea 56.2 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

1524

Våning / hiss

Våning 2 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2019
Byggnadstyp: Gathus
Ventilation: FX aggregat med värmeåtervinning.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Nils Holgersson
Organisationsnummer: 769635-0128
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1524
Antal lägenheter: 87
Antal lokaler: 0

Brf Nils Holgersson är en välgenomtänkt bostadsrättsförening med fokus på den boende. Här erbjuds yteffektiva bostäder på ett till fyra rum och kök. Upplev våra funktionella planlösningar och höga standard med kvalitetskök från Ballingslöv, bänkskiva i granit och diskho i komposit. Flertalet av lägenheterna har generösa balkonger mot den grönskande trädgården. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och bildades 2017.

Parkering: Föreningen disponerar inte över egna parkering eller garageplatser. Göteborg stad har ett parkeringshus på andra sidan gatan som öppnar i september i vilket medlemmar kommer kunna söka parkeringstillstånd.

TV och bredband: Föreningen är ansluten till TV, telefoni och bredband via fiber hos ComHem. 50 Mbit ingår i avgiften.

Gemensamma utrymmen: Varje lägenhet har ett eget förrådsutrymme. Förråden är placerade i husets källare och märkta med lägenhetsnummer.
Gemensam tvättstuga finns i källaren mellan Litteraturgatan 215 och 217. Miljörum med kärl för sopsortering finns på Litteraturgatan 213. Cykelförråd och barnvagnsrum finns i källarplan.

Internet

Föreningen är ansluten till TV, telefoni och bredband via fiber hos ComHem 50 Mbit ingår i avgiften.

Månadsavgift

Avgift: 3 340 SEK / mån
I avgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-tv

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.12000 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Bilplats

Föreningen disponerar inte över egna parkering eller garageplatser. Göteborg stad har ett parkeringshus på andra sidan gatan som öppnar i september i vilket medlemmar kommer kunna söka parkeringstillstånd.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy