Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Eliegatan 3, Centrala Sundbyberg, Sundbyberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
67 kvm
Avgift
3 806 SEK / mån
Rum
3 rum

Ansvarig mäklare

Natalie Lundell
Ansvarig mäklare Natalie Lundell

Utmärkt planerad 3:a med perfekt läge!

Nu ges möjligheten att förvärva en välplanerad 3:a ett stenkast från Duvbo tunnelbana. I denna bostad från 2008 finner ni en modern utformning med genomgående fint ljusinsläpp tack vare flertalet stora fönsterpartier i fil. Bostadens öppna planlösning mellan kök och vardagsrum tillåter generösa sociala ytor och här finns det gott om plats för såväl matlagning som för avkoppling. Här har man även utgång till en stor balkong. Bostaden har även en genomgående takhöjd om ca 2,60 vilket förstärker känslan av rymd. Köket erbjuder komplett maskinell utrustning med bland annat diskmaskin, separat kyl och frys samt inbyggd mikrovågsugn. Bostadens bägge sovrum är rymliga och har bra förvaring via garderober. Badrummet är lyxigt stort och här ryms det mesta och lite till i form av bekvämligheter. Samtliga väggar är uppdaterade med moderna kulörer och tapeter, i vardagsrummet är ena väggen i vacker grå kalkfärg och i sovrummet en harmonisk mörkblå kalkfärg.

Huset är uppfört 2008 och ett av de mer moderna i området, med praktiska och genomtänkta lösningar som gör boendet både bekvämt och trivsamt. Huset och föreningen, Brf Pralinen, kännetecknas av de stora färgglada balkongerna. Föreningen har bland annat en grönskande innergård samt garage.

Läget är suveränt med Duvbos tunnelbanestation som ligger endast någon minut från porten. Vid tunnelbanan finns en Ica butik, restauranger mm. Bortom Tulegatan ligger Lötsjön och Golfängarna med sin stora gröna omgivning för motion eller picknick. På promenadavstånd om ca 10 minuter har man också Sundbybergs tunnelbanestation, pendeltåg och tvärbana. Sundbyberg centrum erbjuder i övrigt flertalet butiker, restauranger, service, gym och caféer. En småstad i storstaden. På endast ca 8 minuter (två pendeltågsstationer) från Sundbyberg så är man i Stockholm city.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy