Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 250 000 SEK / bud
Adress
Timmermansgatan 1A, Övre Vasastaden, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
70 kvm
Avgift
3 043 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Påkostad lägenhet med stor terass och kamin!

Varmt välkommen till Timmermansgatan 1 A, en kvalitativ och påkostad våning belägen högst upp i huset! Här bor ni med väldigt låg månadsavgift i attraktiva Vasastaden. Här finner du ett boende för den kräsne, med genomgående vitlaserad ekparkett, högt till tak, öppen planlösning, kamin, samt en väl tilltagen terass om ca 30 kvadratmeter. Bostadens 71 kvadratmeter är smart planerade och bjuder på två rymliga sovrum, exklusivt och stilrent kök från Ballingslöv, matplats med utrymme för matbord upp till sex personer, vardagsrum med kamin samt snyggt badrum med kaklade väggar, grått klinkergolv och tvättmöjligheter.

Sammantaget ett mycket bekvämt och trivsamt boende i högsta klass med ett fenomenalt läge. I samma byggnad finns garageplats för bilen samt lägenhetsförråd, cykelförråd och barnvagnsförråd.

Övre Vasastaden är ett nytt, attraktivt innerstadsområde som blivit en förlängning av den redan etablerade och omtyckta Vasastaden. I Brf Vasaportalen bor ni lugnt och avskilt men samtidigt mycket nära centrum med dess utbud av kultur- och restaurangliv. I närheten finner ni ett antal grönskande parker samt Stångån med dess vackra promenadstråk. För pendlare så har ni endast några minuter till resecentrum och fjärrbussterminalen. Goda kommunikationer med buss och cykelförbindelser till övriga staden. På krypavstånd finns en välsorterad matbutik, bageri, frisör, gym och flertalet restauranger.

Ett bekymmersfritt boende där det bara är att flytta in och börja trivas från första stund. Välkommen på visningarna och låt er omfamnas av detta toppenboende!

Beskrivning

Yteffektiv hall med med klinkergolv och bra förvaring i garderober.

Påkostat badrum med klinkergolv med golvvärme och vitt kakel på väggarna. Här finns dusch med glasväggar, handfat med kommod och överskåp, förvaring i skåp samt tvättmaskin och torktumlare.

Vardagsrum med plats för soffa och fåtölj. Här kan du njuta av en härlig brasa i kaminen. Öppen planlösning mot matplats och kök. Från vardagsrummet når du ut till den härliga terassen.

Påkostat Ballingslövkök med vita luckor, granitbänkskiva och svart kakel. Rostfria vitvaror i form av hel kyl och frys, induktionshäll diskmaskin samt fläkt. Trevlig matplats belägen vid fönsterparti.

Vidare finner du ett stort sovrum med garderobsvägg. Här finns plats för dubbelsäng samt förvaringsmöbel. Från sovrummet når du ut till terassen.

Sovrum med plats för säng och skrivbord. Bra förvaring i garderober.

Dokument (pdf)

Planritningar stadgar Brf Vasaportalen.pdf Årsredovisning 2017 Vasaportalen

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun.

Storlek

Boarea 70 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

1155

Våning / hiss

Våning 5 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2016
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk ventilation.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Vasaportalen
Organisationsnummer: 769629-5539
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1155
Antal lägenheter: 78
Antal lokaler: 0

Gemensamma utrymmen: Till lägenheter hör ett lägenhetsförråd. I föreningen finns en gemensam tvättstuga samt cykelförråd.
Grön och trevlig innergård med pergola.

TV

Ingår i månadsavgiften.

Internet

Obligatoriskt tillägg om 98 kr/månad.

Månadsavgift

Avgift: 3 043 SEK / mån
Värme, vatten, kabel-TV. Obligatorisk kostnad för bredband 98 kr/månad samt kostnad för el 250 kr/månad.

Driftskostnad

478 SEK varav:
Försäkring: 130 SEK
Elektricitet: 250 SEK
Övrigt: 98 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.70000 %
Andel av årsavgiften: 1.70000 %
Pantsättningsavgift: 463 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK

Uteplats

Fantastisk terass om 30 kvadratmeter, som sträcker sig längs med bostadens norr- och östersida. Sol från tidig morgon till strax efter lunch samt sen kväll. Här finns plats för större matbord samt loungegrupp.

Bilplats

Garage finns att hyra i fastighetens källarplan för 900 kr/mån.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy