Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Varmfrontsgatan 12, Länsmansgården, Göteborg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
79 kvm
Avgift
4 525 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Snart kan vi erbjuda denna välplanerade 3:a omgjord till en 4:a från 2011. Bostaden erbjuder stor inglasad balkong om hela 18 kvm med insynsskyddat läge och sol. Stabil förening där även bredband ingår i avgiften. I föreningen finns det tillgång till relaxavdelning, garage samt gästrum att hyra. Närhet till kommunikationer.

Beskrivning

Övrigt

Område: Biskopsgården är känt för sina naturområden som till exempel Svarte Mosse med sitt rika fågelliv eller den kuperade och fornminnesrika terrängen omkring Store Vette. Länsmansgårdens motionsanläggning ligger väster om Länsmansgården och norr om Svarte mosse. Här finns bland annat fotbollsplaner, tennisplaner och bangolf. Här finns även motionsslingor i varierade längder. Inom fritid finns två fritidsgårdar och ett bibliotek. Föreningslivet är mycket väl utvecklat med ett 90-tal föreningar som är verksamma i stadsdelen.

Kultur och nöjen
Ett 50-tal föreningar är inriktade på kultur, politik och hobby, ett 20-tal är idrottsföreningar och ca 15 är pensionärsföreningar. Föreningarna är en viktig resurs för stadsdelens sociala liv och utveckling

Affärer och restaurager
Stadsdelens tre större affärstorg är naturliga mötesplatser. Länsmanstorget , Vårväderstorget och Friskväderstorget. På torgen finns ett varierat utbud av affären.

Bostadsfakta

Kommun

Göteborg kommun, Skattesats 33.7%.

Församling

Lundby.

Storlek

Boarea 79 kvm.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Våning / hiss

Våning 2 av 8.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2011
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Solen 2 i Göteborg
Organisationsnummer: 769619-0169
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 48
Antal lokaler: 0

Föreningen upplåter 48 st bostäder med bostadsrätt samt 20 st garageplatser och 33 P-platser. Bostadsrättsföreningen Solen 2 bildades i sin nuvarande form 2011. Området byggdes och färdigställdes under åren 2010-2012. Föreningen upplåter i första hand ytor till bostäder med bostadsrätt men har även en uthyrningsverksamhet som övernattnings lägenheter, garage och parkeringsplatser.
Fastigheten bebyggdes 2010 och består av 1 punkthus i 8 plan samt källare.

Parkering: Parkeringsdäck och garage, separat kö. Parkeringsplats med motorvärmare kostar 300 kr/mån, parkeringsplats utan motorvärmare kostar 150 kr/mån och garage kostar 550 kr/mån. Garaget nås med hiss. I byggnadens bottenvåning

TV och bredband: Ansluten till Comhem

Gemensamma utrymmen: i föreningen finns relaxavdelning, gästrum, cykelrum, soprum samt garage. I källarplanet finns källarförråd där ett förråd tillhör varje bostad

Föreningens renoveringar

utförda renoveringar:
Trapphuset har målats om, p-platserrna har målats om och i garaget installerades kameraövervakning. Den 5-åriga besiktningsgarantin har utförts. Reparationer och annat underhåll har åtgärdats under 2017.

TV

Ansluten till Comhem

Internet

Via Comhem

Månadsavgift

Avgift: 4 525 SEK / mån
I avgiften ingår: Värme, Vatten, Kabel-TV, Bredband

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.38000 %

Bilplats

20 st garageplatser och 33 P-platser, Parkeringsdäck och garage, separat kö. Parkeringsplats med motorvärmare kostar 300 kr/mån, parkeringsplats utan motorvärmare kostar 150 kr/mån och garage kostar 550 kr/mån. Garaget nås med hiss.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy