Länk kopierad!

Visningar

sön 23 feb 11:00 - 11:30
Öppen visning - välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 695 000 SEK / Utgångspris
Adress
Klostergatan 22, Centralt, Strängnäs
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
95 kvm
Avgift
7 543 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Exceptionell vindsvåning i centrala Strängnäs.

Månadsavgift inkluderar hushållsel/ uppvärmning / VA / Parkeringsplats med elstolpe. Sällsynt tilltalande vindsvåning i centrala Strängnäs. Mycket attraktiv terrass i sydvästläge utrustat med platsbyggt utekök samt utrymme för matgäster. Charmigt sällskapsrum med kamin, vackra murstockar och synliga takbjälkar. Utsikt över Mälaren och Strängnäs. Föreningen förfogar över en stor trädgård med flera uteplatser ifrån vilka man har utsikt mot Mälaren. Närhet till allmän badplats.

Beskrivning

Våningen nås via egen trapp ifrån trapphuset. Ljus och välkomnande entréhall med klädkammare leder vidare till kök och sällskapsrum. Månadsavgift ink. hushållsel/ uppvärmning / VA / Parkeringsplats med elstolpe.

Stor terrass i sydvästläge med svårslagen utsikt över Mälaren och Strängnäs. Utekök med både kol-och elgrill samt två kokplattor. Praktiska underskåp till förvaring. En plats att umgås på och njuta av Strängnäs kanske mest angenäma utsikt.

Kök med öppen planlösning mot sällskapsrum. Stilrent med massiva träskivor och detaljer i rostfritt stål. Takfönster med utsikt mot Domkyrkan. Smart köksö. Utrustning: Kyl & frys i rostfritt, integrerad diskmaskin, spis, spisfläkt. Mikron praktiskt inbyggd i köksön.

Spatiöst sällskapsrum med vackra trägolv, kamin och synliga takbjälkar. Upphöjd matsalsdel med utsikt mot Mälaren och Tosterön. Platsbyggda bokhyllor och spotlights i taket. Ifrån sällskapsrummet ges access till terrassen via pardörrar.

Smakfullt badrum med vitt kakel och ljusgrå klinker. Takfönster skapar härligt ljusinsläpp, inbyggda spotlights i taket. Badkar. Golvvärme. WC. Handukstork.

Separat duschrum med kakel & klinker. Vikbara duschväggar samt golvvärme. Handdukstork.

Två trivsamma sovrum båda med ljust trägolv. Ett utav sovrummen har liggande träpanel i ljus ton samt utsikt mot Mälaren och Tosterön. Det andra sovrummet har utsikt mot Domkyrkan och Strängnäs.

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning 2017 Tillägg stadgar Energideklaration.pdf Stadgar Brf Klostret.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Strängnäs kommun, Skattesats 33.77%.

Församling

Strängnäs domkyrkoförs. med Aspö.

Storlek

Boarea 95 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

39480011201

Våning / hiss

Våning 3 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1874
Byggnadstyp: Flerfamiljshus
Övrigt: Ombyggt 1935 , 1986
Fönster: 2glas
Ventilation: Självdrag

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Klostret
Organisationsnummer: 716402-0542
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 39480011201
Antal lägenheter: 5
Antal lokaler: 0

Parkering: Föreningen äger 5 st. p-platser med elstolpe, en till varje lägenhet. Avgift ingår i bostadshyran. Ingen gästparkering.

TV och bredband: Ej fiber.

Gemensamma utrymmen: Förråd i separat byggnad.
Tvättstuga i källarplan.
Föreningens medlemmar är kollektivt ansvariga för underhåll av gräsmatta samt trappstädning. Rullande schema.

Föreningens renoveringar

2000 Tvättstuga
2007 Fjärrvärme installerat
2008 Nybyggnation balkonger
2010 2-glas isolerfönster
2014 Radonfläktar
2017 Fasadrenovering
2017 Renovering av takkupans fönster och fasad
2017 Tätning av tre stycken radonluckor.

TV

TV- via antenn.

Internet

Ej fiber.

Månadsavgift

Avgift: 7 543 SEK / mån
ink. hushållsel/ uppvärmning / VA / Parkeringsplats med elstolpe.

Gårdsplats/innergård

Gemensam insynsskyddad trädgård med flertalet uteplatser.
Grillplats med utsikt över Mälaren och Tosterön.

Driftskostnad

200 SEK varav:
Försäkring: 200 SEK
Schablonmässigt beräknade driftskostnader.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 24.00000 %

Uteplats

Exceptionell terrass i sydvästläge. Utrustat med utekök, bänkskiva i betong. Utrustning: Kolgrill/elgrill & 2 kokplattor.
Utrymme för sittplats.

Bilplats

Parkeringsplats med elstolpe ingår i månadsavgiften.

Övriga utrymmen

Separat förrådsbyggnad innehållandes lägenhetsförråd.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy