Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Fyrvaktarkroken 24, Blåsut, Enskededalen
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
43.5 kvm
Avgift
3 052 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välplanerad 2:a med stor inglasad balkong!

Kommer snart! Inom kort säljes denna välplanerade, öppna och trevliga tvårummare med fina ytskikt, lättmöblerade rum och vackert ljusinsläpp. Här finns ett välplanerat och mysigt vardagsrum samt ett fräscht, praktiskt och funktionellt kök. Lägenheten har ett rymligt sovrum och ett praktiskt och påkostat badrum utrustat med duschdörrar, tvättmaskin och torktumlare. Detta är ett okomplicerat boende där du inte behöver göra någonting - här är det bara att flytta in. Kort sagt en modern lägenhet för dig som ställer höga krav på ditt boende!

Brf Stationen i Stockholm är en välskött och stabil förening med god ekonomi och strukturerade framtidsplaner. Föreningen tillhandahåller bland annat garage, parkeringsplats, cykelrum och en vacker innergård. I månadsavgiften om 3052 kronor ingår värme, vatten, kabel-TV, bredband och IP-telefoni. Lägenheten har ett perfekt läge nära service, kommunikationer, Blåsuts tunnelbana, Nackareservatet och innerstaden.

Håll utkik efter denna pärla!

Beskrivning

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 30.76%.

Församling

Skarpnäck.

Storlek

Boarea 43.5 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

24

Våning / hiss

Våning 3 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2008
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Stationen i Stockholm
Organisationsnummer: 769610-5274
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 24
Antal lägenheter: 83
Antal lokaler: 1

HSB's Brf Stationen i Stockholm bestående av 83 lägenheter som upplåts med bostadsrätt och en lokal. Brf Stationen registrerades hos bolagsverket 2004 och byggnaden uppfördes 2007-2008. Föreningen äger marken. Fyrvaktarkroken 22-26, 30 och 34. Föreningen upphandlar hushållselen för samtliga hushåll. Varje lägenhet debiteras endast för sin förbrukning, men till ett lägre kilowattpris och endast en liten del av Fortums abonnemangsavgift.

Föreningen är ansluten till HSB Stockholm. Medlem i föreningen är skyldig att vara medlem i HSB Stockholm. Detta kan man göra via www.hsb.se

För ytterligare information, se föreningens hemsida: http://www.brfstationen.se/

Föreningens ekonomi

För ytterligare information om föreningen och dess verksamhet hänvisas till bilagd årsredovisning och stadgar. En köpare förväntas ha tagit del av dessa handlingar innan köp. Rak avskrivning tillämpas.
Inga avgiftshöjningar, ombyggnationer eller reparationer är planerade. Kontrollerat med ordf 2016-08-08.

Föreningens renoveringar

2014 - Rensning av ventilationskanaler. Inga större reparationer eller underhåll, enbart löpande underhåll.

Månadsavgift

Avgift: 3 052 SEK / mån

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %
Pantsättningsavgift: 443 SEK
Överlåtelseavgift: 1108 SEK
Betalas av: Säljare

Uteplats

Har balkong

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy