Länk kopierad!

Visningar

sön 1 mar 13:15 - 13:45
Öppen visning - välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
995 000 SEK / utgångspris
Adress
Tingstugatan 40A, Strängnäs
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
39.4 kvm
Avgift
2 776 SEK / mån
Rum
1 rum

Fräsch 1:A med stor balkong i söder. Hiss finns i huset. Genomgående renoverad lägenhet med rymligt kök och separat matplats. Hall med bra förvaring och klädkammare. Trevligt vardagsrum/sovrum med plats för både sittgrupp och dubbelsäng. Stora fönster genererar mycket ljus i rummet. Badrum med dusch, våtrumsmatta och kakel på väggarna. Närhet till grönområden och motionsspår. Busstation precis utanför huset. 1 km till centrum.

Beskrivning

Ljust och modernt kök från IKEA. Utrustning: Spishäll, diskmaskin, fläkt, skafferi, kakel ovanför diskbänk, kombinerad kyl/frys.

Badrum med dusch, vikväggar, kakel på väggarna, våtrumsmatta på golv. Två badrumsskåp, handfat i kommod, WC, handdukstork.

Rymligt vardagsrum med parkettgolv. Bra möjligheter för avgränsning om sovalkov önskas. Dubbla fönster i söderläge ger ett trevligt och naturligt ljus.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar (15).pdf Årsredovisning Trumpetaren 2017.pdf ÅR 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Strängnäs kommun, Skattesats 33.77%.

Församling

Strängnäs domkyrkoförs. med Aspö.

Storlek

Boarea 39.4 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

1 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

303740001-0032

Våning / hiss

Våning 2 av 3.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1956

Föreningen

Föreningens namn: Trumpetaren
Organisationsnummer: 719500-0224
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 303740001-0032
Antal lägenheter: 58
Antal lokaler: 0

Föreningens ekonomi

Inga kommande avgiftshöjningar är planerade under 2019.
Genomförda renoveringar:
2015: Renovering av tvättstuga
2001: Renovering av yttertak
1989: Stambyte badrum
1989: Stambyte kök
1989: Byte av elstigarna
1989: Renovering fasad
1989: Renovering av balkonger
1989+2004 Renovering av fönster

Föreningens renoveringar

Inga större reparationer är planerade på fastigheten.

Internet

Fiber indraget.

Månadsavgift

Avgift: 2 776 SEK / mån

Driftskostnad

350 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 250 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %
Överlåtelseavgift: 750 SEK
Betalas av: Säljare

Uteplats

Stor balkong i söder.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy