Visningar

sön 26 maj 15:00 - 15:30
Öppen visning - välkommen!
tis 28 maj 17:30 - 18:00
Öppen visning - välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 895 000 SEK / Utgångspris
Adress
Gallehusgränd 10, Kista
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
53 kvm
Avgift
4 304 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Varmt välkommen till en gavellägenhet omgiven av grönska.

Nu har ni möjligheten att förvärva en fin 2: a med utmärk planlösning. Lägenheten är välplanerad med en större öppning mellan kök & vardagsrum vilket är perfekt för sociala sammanhang. Bostaden bjuder ett rikligt ljusflöde genom de rejäla fönsterpartierna. Bostaden erbjuder vidare stora fönster som bidrar till en känsla av rymd. Från vardagsrummet nås bostadens fantastiska balkong belägen i solsäkert läge, med plats för loungesoffa, härliga planteringar. Bostaden har genomgående fina och välskötta ytskikt. Bostaden erbjuder även ett sovrum, ett badrum och en walk in closet.

Här bor ni i Brf Kista Ängar 3, som består av 4 flerbostadshus med 77 lägenheter.
Ett stenkast från bostaden når ni Kista Galleria, ett av Sveriges största köpcentrum med ett stort utbud av butiker, matvarubutiker, restauranger, caféer, biograf, vårdcentral och mycket mer. Kista Centrum erbjuder även ypperliga kommunikationsmöjligheter med ett flertal busslinjer och tunnelbana (Blåa linjen Akalla) som tar er till Stockholm Central på ca 18 minuter. För den som gillar friluftsliv och natur erbjuder Kistahöjden flera promenadstråk, och gott om natur. Kista gränsar även till Järvafältet som är ett av länets största och populäraste naturreservat som bjuder på gott om friluftsaktivitet i form, av promenadstråk och motionsslingor.

Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

HALL:
Rymlig hall med gott om förvingsmöjligheter.

BADRUM:
Från hallen nås bostadens helkaklade badrum som är utrustad med duschhörna, wc, kommod och tvättmaskin samt torktumlare.

SOVRUM/KLÄDKAMMARE:
Rymligt sovrum med god plats för dubbelsäng samt övrigt möblemang. Från vardagsrummet nås bostadens klädkammare.

KÖK:
Välutrustad kök med gott om förvaring i både under ? och överkåp. Köket erbjuder all maskinell utrustning som kan tänkas behövas.

VARDAGSRUM/BALKONG
Rymligt och ljust rum som går att möblera efter tycke och smak. Från vardagsrummet nås bostadens rymliga balkong med utsikt över grönska.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar.pdf BRF Energideklaration.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun.

Storlek

Boarea 53 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

2 rum, varav 0-1 sovrum.

Lägenhetsnummer

01622

Våning / hiss

Våning 2 av 2.
Hiss finns.

Föreningen

Föreningens namn: Brf Kista Ängar 3
Organisationsnummer: 769601-0276
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 01622
Antal lägenheter: 77
Antal lokaler: 0
BRF Kista ängar 3 har är i Kista/Ärvinge och har funnits sedan år 2000. Föreningen består av 77 lägenheter på mellan 1 rok (43,0 kvm) och 6 rok (127,5 kvm).

Föreningens ekonomi

Föreningen har för närvarande inga planer på att höja eller sänka avgifterna för medlemmarna. För mer info, kontakta föreningens ordförande på följande mail: "ordforande@kistaangar3.se" alternativt styrelsen på "styrelsen@kistaangar3.se"

Månadsavgift

Avgift: 4 304 SEK / mån

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.01090 %
Andel av årsavgiften: 1.08995 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy