Länk kopierad!
Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 650 000 SEK
Adress
Törnrosgatan 75, Ekhagen, Jönköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
67.7 kvm
Avgift
2 854 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Ljus och välplanerad trea med perfekt läge på trevliga Ekhagen!

Här på trevliga Törnrosgatan 75 hittar du denna härliga lägenhet om tre rum och kök. När du kliver innanför tröskeln möts du av en stilren och välplanerad bostad som bland annat erbjuder fräscha ytskikt och lättmöblerade rum. 

Bostaden utgörs av ett ljust och socialt vardagsrum, ett modernt och praktiskt kök, två sovrum och ett badrum i mycket bra skick. Dessutom finns det gott om förvaringsmöjligheter samt en härlig inglasad balkong!

BRF Väskan 3 är en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi och låga avgifter. Föreningen tillhandahåller bland annat lekplats, tvättstuga och cykelförråd. I månadsavgiften om 2854 kronor ingår värme, vatten och kabel-tv.

Här bor du på ett av Ekhagens trevligaste lägen - bara ett stenkast från härliga grönområden! Med en kort promenad når du matbutik och bra kommunikationer och inom några minuter är du vid Asecs.

Detta är en kommande försäljning - kontakta ansvarig mäklare för mer info!

Beskrivning

HALL
I denna trea välkomnas vi av en funktionell hall med gott om plats för avhängning. Från hallen nås också den praktiska klädkammaren där det finns gott om plats för förvaring. Hallen pryds av ljusa väggar och ett fint parkettgolv som är genomgående i bostaden.

KÖK
Ett modernt och välutrustat kök med generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Köket är utrustat med induktionshäll, ugn, kombinerad kyl/frys, mikrovågsugn, fläkt och diskmaskin.

BADRUM
Ett fräscht och smakfullt helkaklat badrum med toalett, dusch, kombinerad tvätt/tork och handfat med kommod. Grått klinkergolv och väggar i vitt kakel.

VARDAGSRUM
Ett ljust och socialt vardagsrum med stora fönster med ett härligt ljusinsläpp. Här finns gott om plats för en soffgrupp. Från vardagsrummet nås den inglasade härliga balkongen. Rummet har ljusa väggar.

SOVRUM 1
Ett rymligt och ljust sovrum med gott om plats för både en stor säng och garderober. Rummet har ljusa väggar.

SOVRUM 2
Ett lite mindre mysigt sovrum som passar utmärkt som barnrum eller kontor. Rummet har ljusa väggar.

Dokument (pdf)

Planritningar Brf Väskan 3 Stadgar Brf Väskan 3 Årsredovisning 2017

Bostadsfakta

Kommun

Jönköping kommun.

Storlek

Boarea 67.7 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

018-018-017

Våning / hiss

Våning 3 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1964

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Väskan 3
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 018-018-017
Antal lägenheter: 66
Antal lokaler: 0

Energideklaration

Status: Ej utförd

TV

Ansluten till kabelnät.

Internet

Ansluten till bredband.

Månadsavgift

Avgift: 2 854 SEK / mån
I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv.

Driftskostnad

350 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 250 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.48609 %

Renoveringar

Föreningens renoveringar:
Stambyte 2010

Uteplats

Inglasad balkong.

Bilplats

Garageplats. Går att hyra. Till garageplatsen är det separat kö.
Parkeringsplats. Går att hyra. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy