Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
695 000 SEK
Adress
Bärnstensgatan 13B, Ättekulla, Helsingborg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
35 kvm
Avgift
2 649 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkommen till en av Ättekullas fräschaste ettor!

Fin chans at förvärva en mycket kvadratsmart etta - ett perfekt första-boende som kräver ytterst lite underhåll.

Entrén är ljus och erbjuder mycket fina avhängnings- förvaringsmöjligheter bakom stilrena skjutdörrar.
Till höger finns lägenhetens badrum, fräsch och praktisk.

Längre in möts vi av snyggt ljusinsläpp genom stora fönster, solstrålarna når in i vardagsrummet och det anslutande köket. Köket är inrett i harmoniska färger, vitt kakel och inbyggda vitvaror.
Här har man även delat av vardagsrum och skapat, på ett mycket naturligt sätt, ett avskilt sovrum med charmiga detaljer för att tillvara på ljuset och skapa rymd.

Välskött och omtyckt förening.

Här bor man bekvämt med goda bussförbindelser, närhet till Ramlösa station, motorväg och väg 111. Förskola- och skola ligger alldeles i närheten.
Matbutiker, snabbmatskedjor, pizzerior samt träningsanläggningar.

Välkommen hem!

Beskrivning

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Helsingborg kommun, Skattesats 32.67%.

Församling

Raus.

Storlek

Boarea 35 kvm.

Rum

2 rum, varav 1-2 sovrum.

Lägenhetsnummer

96

Våning / hiss

Våning 1 av 2.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1973
Ventilation: Självdrag

Föreningen

Lägenhetsnummer: 96
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

TV

comhem

Internet

comhem

Månadsavgift

Avgift: 2 649 SEK / mån

Driftskostnad

300 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 200 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy