Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Gripengatan 14, Barkarbystaden, Järfälla
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
36 kvm
Avgift
1 950 SEK / mån
Rum
1 rum

Hög standard med känsla av lyx

ACCEPTERAT PRIS, NY VISNING 12/8!
Välkommen till en lyxig och tilltalande 1:a (1,5:a) med smart sovalkov, hög materialstandard och låg avgift. Huset byggdes 2015 av Einar Mattson som är kända för sina välplanerade bostäder med exklusiv standard. Den öppna planlösningen är lättmöblerad och ramas in av ett snyggt och funktionellt kök från HTH och vacker bänkskiva i svart granit med infälld diskho. Vitvaror från Siemens och integrerad kyl/frys. På golvet ligger vitlaserad enstavsparkett i ek och den rymliga balkongen vetter mot trevlig innergård. Sovalkovet har fönster och uppfattas som ett litet sovrum. Badrummet är genreröst med tvättmaskin och torktumlare under väl tilltagen arbetsbänk. Detaljer som djupa fönsternischer och fönsterbänkar i marmor samt avsaknad av element, ökar bostadens flexibilitet när det kommer till inredning och möblemang. Barkarbystaden är ett område under utveckling och här satsar man på en pulserande och modern stadsmiljö alldeles intill naturen. Här har man tillgång till en varierad handelsplats, kommunikationer och naturreservat och alla dess möjligheter. Föreningens innergård bjuder på grillplats, lekplats och gott om cykelparkeringar för de boende. Välkommen till en känsla av lyx!

Beskrivning

Välkommen in! Praktisk hall med klädhängare och garderob. Vitlaserat golv i enstavig parkett samt målade väggar i vitt. Öppen planlösning som ramas in av ett vitt HTH-kök med bra arbetsyta i svart granit. Snygga detaljer som infälld diskho med avfallskvarn, integrerad kyl/frys och inbyggd mikro och varmluftsugn. Induktionshäll samt integrerad köksfläkt. Samtliga vitvaror av märket Siemens. Rummet är lättmöblerat och det finns plats för matbord och vardagsrumsmöbler. Smart sovalkov med fönster med plats en säng med bredd 150 cm. Utgång till solig och rymlig balkong. Generöst badrum med komfortvärme, dusch bakom glasvägg, kommod med belyst väggspegel, tvättmaskin och torktumlare under väl tilltagen arbetsbänk samt förvaring i väggskåp.

Övrigt

Den planerade Barkarbystaden är ett av landets större byggprojekt. Fram till 2020 räknar kommunen med 5000 nya bostäder, 6000 arbetsplatser, skolor, högskola, spårvagn och pendeltågstation. 2024 planeras tunnelbanan komma.

Här bor du på flyghistorisk mark, i ett lugnt läge med ett stenkast från strövområden och bara några minuters promenad från Barkarby Handelsplats.

I Barkarbystaden bor du precis invid IKEA och med Barkarby Handelsplats hela utbud. Förskolor och skolor finns i närområdet och Jakobsbergs Centrum når du med bil på några minuter. En busslinje till centrumet samt till pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på 16 minuter. Vid Jakobsbergs pendeltågsstation finns en stor infartsparkering. Arlanda och Bromma Airport finns bara 30 minuters bilresa bort.

Järvafältets Naturreservat är ett av Stockholms absolut största strövområden. Området börjar precis utanför bostadskvarteret. Bortanför hagen sträcker det stora naturreservatet ut sig med sina skogar, ängar och promenadstigar. Här finns även Säbysjön och Järfälla Ridcentrum med ridskola och årlig Hubertusjakt.

Till Viksjö Golfklubb tar det inte mer än tio minuter med bil från Barkarbystaden. Här finns två fina banor, ett 18-håls och ett 9-håls, samt golfshop och restaurang med lunchservering.

På andra sidan E18 breder Mälaren ut sig ett par mil. Från Stäket i norr till Bolinder Strand och Kallhälls Friluftsbad.

Idag finns de flesta stormarknadskedjor representerade här; bland annat inom möbler, inredning, trädgård, kläder, hemelektronik och byggvaror.

KOMMUNIKATIONER
Med pendel från Barkarby tar du dig till Stockholms City på ca 16 min. Flertal bussförbindelser mot Jakobsbergs Centrum, Kista, Karolinska Universitetssjukhus, Solna för att nämna några. Med bil tar du dig snabbt ut på E18 mot Stockholm eller Enköping.

NÄRSERVICE
Barkarby Centrum ligger alldeles vid pendeltågsstationen. Där finns bibliotek, konsumaffär, frisörer, bankomat m.m.

Jakobsbergs Centrum är ett väl ansett centrum där man hittar nästan allt man kan tänkas behöva. I den inglasade gallerian Stråket finns ett 100-tal butiker, mataffärer och systembolaget. Läs mer på www.jakobsbergscentrum.se I centrum finns också flera restauranger, konditori, biograf, skräddare, frisörer, banker, bibliotek, apotek, folktandvård, sjukhus, postservice och närpolis.

FRITID OCH NATUR
Ett nät av natursköna gång- och cykelvägar binder samman Järfälla kommun, här är det aldrig långt till naturen och inom cykelavstånd finns både badplatser och stora friluftsområden. Järvafältet, Görväln och undersköna Ängsjö för att nämna några. För den träningsintresserade finns Sats sportsclub, Friskis & Svettis och badhus nära Jakobsbergs Centrum och Komethallen i Veddesta.

Mer information om föreningsliv, barnomsorg och annat som är viktigt att veta om kommunen finns på kommunens hemsida: www.jarfalla.se, du kan också ringa kommunens växel 08- 580 285 00.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration Gripengatan 14.pdf Stadgar Brf Friflygaren.pdf Ekonomisk plan Brf friflygaren.pdf Årsredovisning 2018 Brf Friflygaren.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Järfälla kommun, Skattesats 32.16%.

Församling

Järfälla.

Storlek

Boarea 36 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

222

Våning / hiss

Våning 2 av 6.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2014-2015
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk
Övrigt: föreningens innergård med generösa gemensamma ytor i två nivåer. Grillplatser och lekplats för barnen.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: El - luftburen värme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Friflygaren
Organisationsnummer: 769628-9532
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 222
Antal lägenheter: 125
Antal lokaler: 2

Brf Friflygaren är en äkta bostadsrättsförening bestående av 125 st bostadsrätter belägna på Gripengatan och Karlslundsvägen. Fastigheten byggdes under 2014-2015 av byggbolaget Einar Mattsson och stod klar för inflyttning 2016.

TV och bredband: Fiber via Bredbandsbolaget.

Gemensamma utrymmen: Förråd, städrum, soprum och två stycken lokaler för uthyrning.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiförbrukning: 89 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2018-02-01

TV

Bredbandsbolaget. Basutbud ingår i avgiften.

Internet

Fiber via Bredbandsbolaget.

Månadsavgift

Avgift: 1 950 SEK / mån
Värme (upp till 21°),Telenor bredband 100, TV-kanaler basutbud, Kallvatten

Gårdsplats/innergård

Stor innergård med lekplats och sällskapsytor, barnvagnsrum samt cykelparkering.

Driftskostnad

450 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 300 SEK
Einar Mattson har en app, Energikollen, där man kan se el- och varmvattenförbrukning samt
temperatur i lägenheten.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.44800 %
Andel av årsavgiften: 0.44800 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Rymlig balkong mot innergård

Bilplats

76 garageplatser. 900 kr/mån. Separat kö.

Övriga utrymmen

Barnvagnsrum/cykelrum
Förråd finns att hyra i storlekarna 2,5-3,5 kvm för 300-420 kr.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy