Visningar

sön 26 maj 12:00 - 12:45
Öppen visning - välkommen!
mån 27 maj 18:30 - 19:00
Öppen visning - välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 995 000 SEK
Adress
Lilla Gatan 4, Gamla Råsunda/Solna, Solna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
30 kvm
Avgift
2 158 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Charmig och ljus enrummare med bästa läge och solig balkong på 2.5 av 4 trappor

Välkommen till en optimal enrummare på 2.5 av 4 trappor i mycket bra skick, med solig och stor balkong på bästa adress i Gamla Råsunda i Solna. Bostaden är skickligt planerad med härlig rymd, platsbyggt loft, vackert ljusinsläpp och fin utsikt.

I centralt och attraktivt läge med närhet till det mesta finner du vackra promenadstråk, grönområden, restauranger och utmärkta kommunikationer. Missa inte chansen att uppleva denna möjlighet på plats - här saknar du inget!

Näckrosens tunnelbana och bussar (515) ligger precis runt hörnet, och tvärbana och pendeltåg är på gångavstånd. Råsta- och Lötsjön en kort promenad bort samt Mall of Scandinavia, Friends Arena och Filmstaden Råsunda för shopping och bio precis i närområdet. Cykelavstånd till Vasastan, Kungsholmen och Hagaparken. Detta är en bostad med ett perfekt läge i hjärtat av Gamla Råsunda!

Brf Lilla gatan i Solna är en välskött och stabil förening med god ekonomi, välfylld kassa och har ständigt fokus på förbättringsåtgärder med tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar. Föreningen tillhandahåller bland annat fullt utrustad tvättstuga, vindsförråd, en välskött innergård samt egna parkeringsplatser.

Välkommen till ditt nya boende!

Beskrivning

Hall
Det första som möter oss när vi kliver in i denna lägenhet är en välplanerad och trevlig hall med klädhängare, inbyggda garderober med förvaringsmöjligheter. Hallen har vita väggar och klinkergolv.

Kök
Ett stilrent, yteffektivt och funktionellt kök med bra arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter.

Vardagsrum
Ett rymligt, öppet och ljust vardagsrum med vacker utsikt, vackert ljusinsläpp och stora och lättmöblerade ytor. Rummet har vita väggar och vackert trägolv.

Badrum
Ett fint och funktionellt badrum med toalett, dusch och badkar. Klinkergolv och väggar i vitt kakel.

Balkong
Rymlig och solig balkong med eftermiddagssol och härlig kvällssol. Här har man utsikt mot gatan och fina grönområden. Balkongen nås via vardagsrummet.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar BRF Årsredovisning 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Solna kommun, Skattesats 30.13%.

Församling

Solna.

Storlek

Boarea 30 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

801-013/013

Våning / hiss

Våning 2 av 4.
Hiss finns.

Föreningen

Föreningens namn: Lilla Gatan i Solna
Organisationsnummer: 769620-8011
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 801-013/013
Antal lägenheter: 30
Antal lokaler: 1
Föreningen köpte fastigheten 2010.

Föreningens ekonomi

Per 2017-01-09 förs det diskussioner i styrelsen om de ska höja avgiften eller ej, men inget beslut har tagits.

Observera att detta är en fråga som en styrelse i alla föreningar diskuterar flera gånger om året och bedömningen görs efter varje diskussion. Därför är det viktigt att man som blivande köpare själv tar kontakt med styrelsen för att få förstahandsinformation.

Föreningens renoveringar

2015 Entréporten är utbytt
2011 Färdigställande av balkonger.
2000-2010 Samtliga lägenheter är totalrenoverade inkl stambytta badrum och byte av kök. Samtliga avlopp, kall och varmvattenledningar är bytta.
2009 Ny installerades fjärrvärme.
2007 Ny el installerades i fastigheten.
2004 tvättstugan totalrenoverades
2002 sattes säkerhetsdörrar in och trappuppgången renoverades

Månadsavgift

Avgift: 2 158 SEK / mån

Ekonomi

Andel i föreningen: 3.00005 %
Pantsättningsavgift: 448 SEK
Överlåtelseavgift: 1120 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Stor och rymlig balkong med fin utsikt mot gatan och grönområden.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy