Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Rissneleden 163, Rissne, Sundbyberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
87 kvm
Avgift
4 490 SEK / mån
Rum
3 rum

Ansvarig mäklare

Jessica Eklöf
Ansvarig mäklare Jessica Eklöf

Fin 3,5rok som enkelt kan nyttjas som en 4rok

Ta chansen att bli första ägare till en gavellägenhet, som kan enkelt göras om till en 4rok. Bostaden har genomgående hög standard och erbjuder en väldisponerad planlösning. Väggarna är målade i vitt och golvet pryds av ekparkett genomgående i hela bostaden. Bostaden erbjuder ett modernt och stilrent kök med gott om förvaring i både underskåp och överskåp.

Detta är ett väl tilltaget hem för familjen som sätter krav på sitt boende och som kräver ytterst lite underhåll! Här möts ni av en välkomnande entré med klinkers på golvet och plats för avhängning. Från hallen når ni bostadens första sovrum som går att möblera helt efter tycke och smak, som erbjuder 2 klädkammare. Ena klädkammaren går att användas som ett arbetsrum eller barnrum. Vidare erbjuder bostadens ytterligare ett sovrum, ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Bostadens kök är stilrent och praktiskt inrett, med allt man kan tänkas behöva. Bostaden erbjuder även dubbla balkongen i två väderstreck.

Här bor ni i en stabil förening Brf Grönkulla som består av 115 bostäder och är belägen på adresserna Rissneleden 153-165. Föreningen disponerar parkeringsplatser för föreningens medlemmar alternativt Sundbybergs boendeparkering.

Kvarter Grönkulla ligger i ett trevligt och populärt nybyggt område vid gränsen mellan Duvbo och Rissne. Om du går åt ena hållet nås du av Duvbos villaområde med trevliga promenadstråk. Går du åt andra hållet nås du av Rissne Centrum Rissne centrum med alla bekvämligheter som kan tänkas behövas. Rissne centrum erbjuder även goda kommunikations möjligheter.

Varmt välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy