Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Lindhagensterrassen 9, Kungsholmen, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
97 kvm
Avgift
3 879 SEK / mån
Rum
4 rum

Suverän planlösning - Balkong i sydväst - Populär brf

Välkommen till en suveränt planerad fyra i populär brf. Fina sociala ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum i luftigt och ljust hörnläge med ljusinsläpp från flera stora fönsterpartier. En stor inglasad balkong i härligt sydvästläge med massor av soltimmar och generösa ytor. Smakfullt kök med överskåp, väl tilltagna arbetsytor och full maskinell utrustning. Stilrent helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare och separat gästtoalett. Tre ljusa och rymliga sovrum i fil. Genomgående toppskick med ljusa ytskikt, parkettgolv och vackra fönsterbänkar i sten. Mycket goda förvaringsutrymmen i klädkammare, flertalet garderober och ett stort förråd i källaren (ca 7 kvm).

Lågt belånad förening där avgiften har sänkts vid fem tillfällen, senast april 2017.
Lindhagensterrassen är mycket bra belägen med fantastiska omgivningar med närhet till vatten, promenadstråk, parker, gym och shopping. Här kan du bo ostört samtidigt som du har Hornsbergs Strand samt Fridhemsplan och dess utbud av service på gångavstånd.

ICA Maxi, apotek, Interflora, Systembolaget och andra butiker finns i Lindhagens Galleria. I området finns också bageriet Bullar & Bröd samt fiskeaffären Fisk & Skaldjur.

En kort promenad tar dig till badbryggor, populära restauranger och caféer längs Hornsbergs Strand. Under sommartid är här gågata och välbesökta uteserveringar hos t.ex. Piren, Primo och Lily's Burger ger området en kontinental känsla. I Kristinebergs strandpark finns ett litet plaskbad för de allra minsta barnen. Inom promenadavstånd har du även Rålambshovsparken med stranden Smedsuddsbadet och Boule Bar.

Direkt utanför dörren på Lindhagensterrassen finns skomakare, kemtvätt, sushi, pizzeria och restaurangen Tapas & Food. I grannhuset ligger Friskis och Svettis med öppettider från 05-24.

Kommunikationerna är mycket goda med både tunnelbanans blå respektive gröna linje, samt blåbuss 50 precis runt hörnet.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy