Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Storseglet 49, Vega, Haninge
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
40 kvm
Avgift
2 191 SEK / mån
Rum
2 rum

Helt ny lägenhet med möjligheter!

Det här är en bostad med oanade möjligheter! Du kan använda den som vanlig bostad eller så kan du ha den som lokal om du har någon verksamhet eller varför inte ha den som både bostad och lokal om du vill jobba hemifrån. Här finns en imponerande takhöjd med sina ca fyra meter. Förutom de 40 kvm som disponeras i de två rummen på entréplan finns det ovanför badrum och kök ett sovloft om ca 13 kvm. För dig som vill bo i kvarterets coolaste lägenhet, är konstnär eller driver mindre verksamhet finns det inget att tveka på. Det är en ljus och fin bostad eftersom den är genomgående mellan gata och gård. De två rummen är flexibla och kan disponeras på många olika sätt. Endast den egna fantasin sätter gränserna. Psst...vi tror även att denna bokal kan passa perfekt för dig som vill dela boende med en kompis. Det finns även två entréer, en från innergården och en från gatan.

TERRASS
Om du tycker att din egna uteplats är för liten till festen, har du dessutom tillgång till tre generösa takterrasser om totalt 300 kvm. Den sydligaste terrassen får en stor soltrappa, den största terrassen ger plats för lek och fester och den mindre är perfekt för grillning och långa middagar.

RUM 1
Ett härligt allrum med 4,2 meter i takhöjd och plats för umgänge. Här finns snygg trappa till loftet och fönster mot husets gavelsida. Använd som sovrum, matsal eller vardagsrum. Nås via entré från gata.

RUM 2
Ett härligt allrum med 4,2 meter i takhöjd och plats för umgänge. Använd som sovrum, matsal eller vardagsrum. Här tar du dig både in via entré från gården eller ut till uteplatsen. Här finns plats för avhängning, tre garderober och ett städskåp.

UTEPLATS
Uteplats i östläge med härlig morgonsol.

KÖK
Kombinationen av allrum och kök i öppen planlösning gör det lätt att hitta hemmets hjärta. Smakfullt inrett i en antracitgrå kulör och bänkskiva med en list av valnöt.

LOFT
Mysigt loft om ca 13 kvm med plats för säng som nås via trappa från rum 1. Takhöjd 1,65 m.

SOVRUM
Sovrummen är ljusa och fräscha. Med sina vitmålade väggar och tak, släta vita innerdörrar och vita socklar och lister ger de ett luftigt intryck. Parkettgolv i ek och fönsterbänkar av sten ger en ombonad och gedigen känsla.

BADRUM
Den halvförskjutna kakelsättningen slingrar sig upp längs väggen och ger känslan av högt i tak. En mörkgrå målad yta som övergår i taket ovanför dörrfodret skapar en modern och lyxig touch. Lådkommod med el-uttag, stor spegel med belysning, handdukstork och ett väggskåp gör badrummet både snyggt och praktiskt. Badrummet är utrustat med en kombimaskin.

ÖVRIGT
- Bra förvaringsmöjligheter samt eget lägenhetsförråd i lägenheten.
- Säkerhetsdörr, lackad i svart.
- Föreningen godkänner juridisk person som köpare.

FÖRENINGEN
Las Vega är bostadsrättsföreningen med fokus på gemenskap, hållbarhet och detaljer. Med sina välplanerade lägenheter, bokaler och stora takterrasser blir det ett boende som andas möjligheter. Lägenheterna varierar mellan 23 och 92 kvadratmeter. Oavsett storlek är det öppen planlösning med allrum för umgänge och matlagning med familj och vänner. I varje bostad finns det gott om förvaringsutrymme med eget förråd i lägenheten. För dig som vill, går det att göra om utrymmet till walk-in-closet. Interiören är stilfull och modern. Standarden för kök och badrum går i gråa och vita kulörer med fina och genomtänkta materialval. De fyra bokalerna i markplan är bostäder som enkelt kan omvandlas till lokaler. De inger studiokänsla med sina fyra meter i takhöjd och varje bokal har ett loft med plats för säng. Det ger ett modernt boende för den kreativa. Två av gavelfasaderna får ett vackert ljusspel, drivet av el från takets solceller. Fasaden består av hållbart material som skiffer och glas. I kvarteret anläggs tre härliga takterrasser på totalt 300 kvadratmeter. Här når solen in under hela dagen och terrasserna öppnar för samvaro med grannar och vänner. Från golv till tak och in i minsta detalj är allt mycket välplanerat. Las Vega får fina entréer, genomtänkt belysning och snygga detaljer i mässing.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy