Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Tegnérgatan 15B, Luthagen, Uppsala
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
99 kvm
Avgift
5 106 SEK / mån
Rum
4 rum

Sällsynt fyra med uthyrningsdel på eftertraktad adress

Välkommen hem till denna enastående fyrarummare belägen i ett av Uppsalas absolut mest eftertraktade lägen. Här bor du på våning 3/4 med två separata ingångar, uthyrningsdel, öppen spis, generös takhöjd, parkettgolv, stora ljusinsläpp, fantastiska sällskapsytor och en solig balkong med utsikt över de grönskande innergårdarna.

Bostaden är del i stabila föreningen brf Sysslomannen som kännetecknas av fina siffror, med exempel som lån på blygsamma 2005 kr/kvm, och erbjuder flera gemensamma utrymmen såsom övernattningsrum, pingisrum, cykelrum, bastu samt fin tvättstuga med torkrum. Vi får inte glömma den vackra innergården med sina blomrabatter, fruktträd och fina grönytor som tillsammans med trädgårdsmöbler och grillplats skapar en svårslagen bonus till bostaden.

Området Luthagen är en av Uppsalas mest populära stadsdelar och är belägen strax norr om city. Bostadens närområde utgörs av trivsamma kvarter med vackra byggnader i pastellfärger, många gröna parkområden samt direkt närhet till flertalet resturanger, livsmedelsbutiker och skolor. Här bor ni med promenadavstånd till centrum med all dess utbud, Vasaparken och Stabbyskogen med elljusspår. Till centralstationen är det enbart ca 10 min med cykel eller buss. Inom kort gångavstånd finns goda bussförbindelser som både leder in och ut ur staden.

Välkommen hem!

Beskrivning

Bostaden fördelar sig enligt följande: Ett öppet vardagsrum som pryds av en fin öppen spis och mynnar ut i en trevlig balkong med utsikt över föreningens grönytor, en generös matsalsdel/sovrum som nås både från hall genom passage och från vardagsrummet genom skjutdörrar, en uthyrningsdel utrustad med wc, rymligt sovrum, kokmöjligheter och mycket goda förvaringsutrymmen i inbyggda garderober. I bostaden finns även ett väl tilltaget sovrum utrustat med två inbyggda garderober, ett välskött kök med gott om plats för matbord, ett badrum utrustat med dusch, golvvärme och tvättmaskin. Slutligen finns i bostaden även en möblerbar hall med anslutande passage utrustad med rejäl inbyggd garderob.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Energideklaration.pdf BRF Årsredovisning 2018

Länkar

D-Furnish D-Furnish Social Video D-Photo Styling D-Furnish

Bostadsfakta

Kommun

Uppsala kommun.

Storlek

Boarea 99 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.

Rum

4 rum, varav 2-3 sovrum.

Lägenhetsnummer

49

Våning / hiss

Våning 3 av 4.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1947
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Ventilation: Självdrag

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Sysslomannen
Organisationsnummer: 717600-2207
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 49
Antal lägenheter: 51
Antal lokaler: 2

Föreningens renoveringar

2018 - Installation av säkerhetsdörrar, installation av Bauer Watertechnology's utrustning som renar och effektiviserar värmesystemet (uppvärmningskostnaderna förväntas minska).
2015 - Stamspolning, balkonger, byte/renovering entrédörrar och källardörrar.
2014 - Markarbeten, radonventilering, takbyte (gårdssida), diverse underhållsarbeten.
2013 - OVK, Sotning.
2010 - Målning av trapphus, spolning av avloppsstammar.
2007 - Fönsterrenovering.
2005 - Stamspolning, ventilationskontroll, sotning, balkongrenovering, installation av bredband.
1993 - Stamrenovering.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: E
Energideklarationsdatum: 2018-06-01
Energiprestanda primärenergital: 118 /kWh per kvm och år

TV

Kabel-tv genom ComHem.

Internet

Bredband genom Comhem.

Månadsavgift

Avgift: 5 106 SEK / mån
I månadsavgiften ingår värme och vatten. Det tillkommer en obligatorisk avgift om 205 kr/mån för kabel-tv och bredband.

Driftskostnad

550 SEK varav:
Försäkring: 200 SEK
Elektricitet: 350 SEK
Observera att schablonvärden har använts.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 3.09100 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Trevlig balkong i soligt sydostläge med fin utsikt över de grönskande innergårdarna.

Övriga utrymmen

Till bostaden hör två förråd varav ett vindsförråd och ett källarförråd.

De gemensamma utrymmen som finns i föreningen är: övernattningsrum, hobbyrum, pingisrum, cykelrum, bastu, tvättstuga, torkrum samt mangelrum.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy