Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 595 000 SEK / bud
Adress
Brandmannagatan 7A, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
81 kvm
Avgift
4 625 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyproducerat vid Stångån!

Varmt välkommen till Brandmannagatan 7 A, en nyproducerad trerumslägenhet i absolut toppskick, uppfört av välrenommerade JM 2019. Här är det genomgående hög standard med vitlaserad askparkett på golvet, Marbodalkök samt helkaklat badrum. Bostadens 81 kvadratmeter disponeras på vitt kök med rostfria vitvaror från Siemens, vardagsrum med utgång till balkong med utsikt över Stångån, helkaklat badrum med klinkergolv och tvättavdelning, inre hall med skjutdörrsgarderob, samt två sovrum varav ett med förvaring i skjutdörrsgarderob. Mycket bekvämt boende med hiss hela vägen ner till förråd och garage i källarplan. Bostaden är belägen med ett optimalt läge, här bor du några minuters promenad från innerstadens utbud och service samtidigt som du har fina gångstråk vid Stångån precis nedanför bostadshuset.

Här bor du i en förening med god ekonomi, i föreningen finns garageplatser att hyra i källarplan, en övernattningslägenhet samt en trevlig innergård med utsikt mot Stångån. Brandstationen blir en helt ny del av stadsdelen Tannefors, med hela 197 lägenheter och flertalet lokaler.

Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

Entréhall med parkettgolv och avhängning på hatthylla.

Badrum med vitt kakel på väggarna samt grått klinkergolv. Badrummet är utrustat med dusch med vikbara glasväggar, handfat med kommod, WC samt tvättmaskin och torktumlare med skåpsförvaring ovanför.

Sovrum med vitmålade väggar och vitlaserad askparkett.

Rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp. Här finns utrymme för större soffgrupp. Vitlaserad askparkett samt vitmålade väggar. Utgång till balkong i västerläge.

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

Modernt Marbodalkök med vita luckor, granitgrå laminatbänkskiva samt vita kakelplattor som stänkskydd. Köket är utrustat med två fullstora kyl/frys, induktionshäll, fläkt samt integrerad diskmaskin. Väl tilltagen matplats med utrymme för större matsalsbord.

Inred hall med praktisk förvaring i skjutdörrsgarderob.

Sovrum med vitlaserad askparkettgolv samt vita väggar. Garderobsvägg med skjutdörrar.

Dokument (pdf)

Stadgar Brandstationen 1 20180111.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun.

Storlek

Boarea 81 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

11304

Våning / hiss

Våning 4 av 8.
Våningsplan 8 av 8.
Hiss finns.

Byggnad

Ventilation: Mekanisk frånluft

Föreningen

Föreningens namn: Brandstationen 1
Organisationsnummer: 769632-8272
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 11304
Antal lägenheter: 62
Antal lokaler: 1

Parkering: Garage finns under huset.

TV och bredband: Via Telia Triple Play.

Gemensamma utrymmen: Gemensamhetslokal finns.

TV

Telia Triple Play
digital-TV ca 18 kanaler

Internet

Telia Triple Play
internetanslutning upp till 100 Mbit/sek

Månadsavgift

Avgift: 4 625 SEK / mån
inklusive kallvatten, uppvärmning och Telia Triple play.

Driftskostnad

Preliminär debitering av varmvatten: 1 rok: 80 kr/mån, 2 rok 100 kr/mån, 3 rok 120 kr/mån, 4 rok 140 kr/mån.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.60480 %
Andel av årsavgiften: 1.60480 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Säljare

Uteplats

Balkong om ca 11 m², läge nordväst.
Prefabricerade balkongplattor av betong.

Bilplats

Garage finns i källaren har hyra av brf.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy