Visningar

mån 27 maj 17:15 - 18:00
Endast bokade visningar. Tidsbokning sker via objektsidan.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 150 000 SEK
Adress
Skånegatan 31, Lorensberg, GÖTEBORG
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
64 kvm
Avgift
2 203 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Superfin tvåa vid evenemangsstråket. Härlig balkong belägen mot lugna och gröna Burgårdsgatan.

Med ett väldigt fint läge nära allt, ligger denna supertvåa, tre trappor upp med rymlig balkong mot gröna och trevliga Burgårdsgatan. Bostaden har en del äldre stil bevarad, såsom djupa fönsternischer, spegeldörrar och högt i tak. Belägen i mycket trevligt hus med bra avgifter, med närhet till goda kommunikationer, rikt restaurangutbud, populärt evenemangsstråk och grönområden.

Beskrivning

Entré/hall med stavparkettgolv, ljusa väggar samt högt i tak. Plats för förvaring av ytterkläder.

Mycket trevligt kök med fint stavparkettgolv och fina köksluckor. Plats för normalstort matbord. Stora fönster mot Burgårdsgatan.

Dubbla spegeldörrar mot ljust och fint vardagsrum med fiskbensmönstrad parkett. Stora fönster med djupa nischer mot Burgårdsgatan.

Rymligt sovrum med ljusa väggar och parkettgolv. Massor av plats i de många och höga klädskåpen. Förutom en ordentlig säng finns det också plats för ex arbetsbord. Fönster och utgång till balkong med mycket lugnt läge mot Burgårdsgatan.

Ljust nyare badrum med dusch. Helkaklat och klinker.


Lägenheten har stora delar av den äldre stilen sedan 1910-talet bevarad med takhöjd om ca 3.25 i de större rummen. Djupa fönsternischer och spegeldörrar förstärker den härliga känslan i bostaden ytterligare.

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning 2018.pdf Stadgar, reg bolagsverket 2018.pdf

Länkar

BoPriskoll - Referenspriser från området

Bostadsfakta

Kommun

Göteborg Heden 31:3, Göteborg kommun, Skattesats 33.7%.

Församling

Göteborgs Vasa.

Storlek

Boarea 64 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

000132

Våning / hiss

Våning 3 av 6.
Våningsplan 3 av 6. Rymlig nyare hiss finns.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1914

Föreningen

Lägenhetsnummer: 000132
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: E
Energiförbrukning: 105 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2019-01-30
Energiprestanda primärenergital: 118 /kWh per kvm och år

Internet

Ansluten till fiber (bredband).

Månadsavgift

Avgift: 2 203 SEK / mån

Driftskostnad

550 SEK varav:
Försäkring: 200 SEK
Elektricitet: 350 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.03000 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Plats för bord och stolar. Härlig utsikt mot gröna och trevliga Burgårdsgatan.

Bilplats

Boendekort (M) rekommenderas. Det finns parkeringsplatser som tillhör föreningen. Kö till dessa.

Övrigt

Mycket välskött förening och fastighet. Föreningen består av 28 bostadsrätter samt en lokal. Fastigheten är i väldigt gott skick Stammar byttes 1986 och en genomgripande renovering av fastigheten gjordes 1996. En större hiss ersatte den tidigare 2016 och balkonger kontrollerades 2018. För vidare info, se bifogad årsredovisning.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy