Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 395 000 SEK
Adress
Drottninggatan 1AA, Slussen, Malmö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
35 kvm
Avgift
2 265 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyproducerad etta med egen uteplats

Bli den första att flytta in i denna välplanerade bostad om 35 kvm med egen uteplats i väster! Ta chansen att förvärva ett modernt boende i ståtliga Brf Nils 24. Bostaden erbjuder ett stilrent kök från Vedum med vit köksinredning och grå bänkskiva. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör detta till en social bostad och det stora badrummet erbjuder bekvämligheter som kombimaskin för tvätt och tork.


Bostaden säljs på ritning då det preliminära inflyttningsdatumet för lägenheten är i början av september. Du blir alltså den första att bo i lägenheten.


Det som verkligen lyfter lägenheten är den rymliga uteplatsen vänd mot föreningens gemensamma innergård, här kan ni spendera många sköna dagar och kvällar med familj och vänner. Detta är en perfekt bostad för dig som vill ha något modernt med närhet till det mesta. Oavsett om du pendlar eller vill känna pulsen på Malmös stadsliv. Det här är ett hem att verkligen trivas i!

Beskrivning

HALL:
Ekparkett och vita väggar.

BADRUM:
Grått klinker och helkaklade väggar i vitt. Badrummet är utrustat med WC, handfat med kommod, dusch med duschväggar i klarglas samt en kombimaskin för tvätt och tork.

VARDAGSRUM:
Ekparkett och vita väggar.

KÖK:
Ekparkett och vita väggar. Vitt kök från Vedum med vitt kakel ovan grå arbetsbänk i laminat.

SOVPLATS:
Ekparkett och vita väggar. Ca 5 kvm stort.

UTEPLATS:
Uteplats om 15 kvm i läge väster.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Nils 24 Ekonomisk plan BRF Nils 24 Stadgar.pdf Nils 24 Ekonomisk plan[1].pdf Bostadsfakta NILS.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Malmö kommun.

Storlek

Boarea 35 kvm.

Rum

1 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

3-1001

Våning / hiss

Entrévåning
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2019
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Nils 24
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 3-1001
Antal lägenheter: 127
Antal lokaler: 5

Brf Nils 24 har två nybyggda bostadshus som innehåller sammanlagt 127 lägenheter med adresser: Drottninggatan 1AA-1AG, Konduktörsgatan 7-19 pågår och inflyttning beräknas ske med början under kvartal 2, 2019 och avslutas under kvartal 4, 2019. 2 bostadshus i 4-10 våningar samt källare och garage.
Föreningen har 5 lokaler för uthyrning i gatuplan avsett för kontor eller butiksverksamhet.

Parkering: 89 stycken garageplatser beräknas vara färdiga i takt med att inflyttning sker i lägenheterna, kostnad för garageplats är 1 100 kr/mån. Kösystem tillämpas.

TV och bredband: Fastigheten fiberansluts för leverans av bredbandstelefoni, digital-TV och internettjänster via Telia, s k Triple Play.
Telia Triple play kostar 220 kr/månad och tillkommer som ett obligatoriskt tillägg på avgiften.

Gemensamma utrymmen: Övernattningsrum.
Cykelrum, barnvagns-/rullstolsförråd och städrum.
Miljörum för avfall och källsortering.

Föreningens ekonomi

Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift tas ut enligt gällande stadgar.

TV

Kabel-tv via Telias TriplePlay.

Internet

Bredband via Telias TriplePlay.

Månadsavgift

Avgift: 2 265 SEK / mån
Ingår: värme, kallvatten & allmän renhållning i föreningen.

Telias TriplePlay tillkommer om 220 kr/mån.
Varmvatten debiteras efter förbrukning.

Driftskostnad

310 SEK varav:
Försäkring: 110 SEK
VA: 80 SEK
Elektricitet: 120 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.51050 %
Andel av årsavgiften: 0.51050 %

Bilplats

89 stycken garageplatser beräknas vara färdiga i takt med att inflyttning sker i lägenheterna, kostnad för garageplats är 1 100 kr/mån. Kösystem tillämpas.

Närområde

Allmänt om området: Namnet Slussen kommer från den hamnsluss som fanns här fram 1910. Även om funktionen inte finns kvar lever namnet ännu. Området är spännande och kombinerar några av Malmös mest klassiska byggen, SJ-husen med PEAB:s höghus precis intill kanalen. Läget, mittemellan Värnhem och Malmö City, uppmuntrar till mycket näringsliv och här finns en av Malmös mest uppskattade brunchbufféer, Café Ceder, klassiska stammishak som Broderstugan och underhållning i form av Big Bowl och Laserdome. Det blir aldrig tråkigt på Slussen!

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy