Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 795 000 SEK
Adress
Thorells Gata 12, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
89 kvm
Avgift
6 898 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Påkostad och modern fyrarummare med mycket centralt läge

Välkommen till Övre Vasastan och denna fyrarummare om 89 kvadratmeter. Denna hörnlägenhet, som är i absolut toppskick, har ett exklusivt utförande och erbjuder bland annat fönster i flera väderstreck, optimal planlösning och dubbla balkonger - ett högklassigt boende med dubbla våtrum, vackert ljusinsläpp, påkostad utrustning och fin utsikt.

Lägenheten har ett modernt, välplanerat och praktiskt kök med vitmålade väggar och ekparkett. Här finns tre sovrum samt ett ljust, öppet och välplanerat vardagsrum med gott om plats för soffa, matgrupp, stora fönster med härligt ljusinsläpp och generösa sällskapsytor. Vidare finner du här ett stort och funktionellt badrum med tvättmaskin, torktumlare, takdusch och handdukstork samt en rymlig och praktisk gästtoalett. Till höjdpunkterna hör de dubbla balkongerna med morgon- och eftermiddagssol.

Här bor du mycket centralt med närhet till bland annat restauranger, caféer, vackra promenadstråk, bra kommunikationer, resecentrum och centrum. Hemköp ligger precis runt hörnet, Linköpings stadskärna en kort promenad bort och Tornby når du enkelt med cykel eller kollektivtrafik. Detta är en bostad med ett perfekt läge i hjärtat av Övre Vasastan!

Beskrivning

Hall
Det första som möter oss när vi kliver in i denna lägenhet är en trevlig, inbjudande och öppen hall med inbyggda garderober och säkerhetsdörr. Hallen har vitmålade väggar och mörkt klinkergolv och ekparkett.

Kök
Ett modernt, välplanerat och praktiskt kök med bänkskivor i sten, plats för matbord och stolar samt generösa arbetsytor. Fönster i två väderstreck och utsikt mot roxen.

Vardagsrum
Ett ljust, öppet och välplanerat vardagsrum med gott om plats för soffa, matgrupp, stora fönster med härligt ljusinsläpp och generösa sällskapsytor. Rummet har vitmålade väggar och ekparkett.

Sovrum 1
Från hallen når du detta sovrum, som är stort och väl tilltaget. Gott om förvaring, utgång till balkong samt vacker utsikt. Vitmålade väggar och ekparkett.

Sovrum 2
Ett mysigt och lättmöblerat sovrum med bra förvaring. Vitmålade väggar och ekparkett.

Sovrum 3
Ett trevligt och lättmöblerat rum med plats för säng. Detta sovrum har vitmålade väggar och ekparkett och går utmärkt att använda som gästrum, barnrum eller avlastningsrum.

Badrum 1
Ett stort och funktionellt badrum med tvättmaskin, torktumlare, takdusch och handdukstork. Mörkt klinkergolv och väggar i vitt kakel.

Gästtoalett
Rymlig och praktisk gästtoalett med toalett, kommod och dusch.

Balkong 1
Rymlig och insynsskyddad balkong med eftermiddagssol och morgonsol. Här har man utsikt mot takåsarna och hela stan. Balkongen nås via ett av sovrummen.

Balkong 2
Här finner du en lättmöblerad och mysig balkong med sol hela morgonen och förmiddagen. Plats för matbord och stolar.

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning 2018 Brf Vasatornet.pdf Stadgar Brf Vasatornet.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun.

Storlek

Boarea 89 kvm.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

1171

Våning / hiss

Våning 7 av 14.
Hiss finns.

Föreningen

Föreningens namn: Brf Vasatornet
Organisationsnummer: 769629-5448
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1171
Antal lägenheter: 102
Antal lokaler: 7

Föreningens ekonomi

Se ekonomisk plan.

TV

Basutbud TV-kanaler via Com Hem ingår i avgiften.

Internet

Tecknat gruppavtal bredband 50 via Comhem som ingår i avgiften. Gruppavtalet innebär att varje hushåll i föreningen får ett abonnemang på Bredband 50 (30-50 Mbit/s), trådlös router/modem för bredband och telefoni och 5 st e-postadresser.

Månadsavgift

Avgift: 6 898 SEK / mån
275kr för eltillägg

I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband.

Driftskostnad

450 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 300 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.54000 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare

Bilplats

Garageplats. Går att hyra för 900 kr/mån (normalstor plats) eller 750 kr/mån (mindre plats). Till garageplatsen är det separat kö.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy