Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Tollareslingan 52, Tollare, Nacka
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
76 kvm
Avgift
3 648 SEK / mån
Rum
3 rum

Ansvarig mäklare

Emma Thelin
Ansvarig mäklare Emma Thelin

Välplanerad 3:a med uteplats

Välkommen hem till denna ljusa välplanerade 3:a belägen i trivsamma och naturnära Tollare. Bostaden har fina materialval som fönsterbänkar i natursten, helkaklat badrum och vackert vitlaserat parkettgolv. Lägenheten ligger i markplan med trevlig uteplats.

Rymlig hall med praktiskt klinkergolv och bra förvaring i garderober med spegelskjutdörrar. I hallen finns en stor klädkammare samt plats för arbetshörna. Köket är smakfullt med luckor i vitt, vackert vitt fasat kakel och vitvaror i rostfritt. Från köket nås även den mysiga uteplatsen där du kan avnjuta ditt morgonkaffe i solen. Vardagsrummet är ljust med plats för soffgrupp samt matplats för ca 6 personer. Två rymliga sovrum med bra förvaring och plats för stor säng. Stilrent helkaklat badrum med marmor liknande kakel och grått hexagon klinker. Här finns dusch med glasväggar och takdusch, handdukstork, handfat med kommod, tvättmaskin och torktumlare med partiskt arbetsbänk.

I föreningen finns två takterrasser med utemöbler, växthus med odlingslådor, bastu och relaxavdelning. Härifrån njuter du av den fantastiska utsikten över naturområdet och Lännerstasundet. Föreningen har även en övernattningslägenhet att nyttja. Ett modernt boende!

Bättre än såhär blir det inte för dig som vill slippa välja - här bor du nära vattnet (Lännerstasundet) och med tallskog runt husknuten, samtidigt som Slussen är beläget med goda kommunikationer endast dryga 15 minuter bort. Den planerade strandpromenaden kommer i framtiden ansluta till en småbåtshamn och på en nyanlagd flytbro kan man då fortsätta ut till den lilla ön Mårtens Holme för bad och lek. I området finns en mindre livsmedelsbutik, gym och yogastudio. I närområdet finns ytterligare butiker och närservice lättillgänglig.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy