Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 375 000 SEK / Föreslagen budstart.
Adress
Gamla Gatan 22, Limhamn, Limhamn
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
93 kvm
Avgift
2 200 SEK / mån
Rum
3 rum

Unik etagevåning med utsikt över gamla Limhamn!

Hjärtligt välkommen till denna charmiga etagevåning på Gamla Limhamn om 93 kvadrat. Här blandas gamla bjälkar med nya renoveringar som i kök och badrum. Planlösningen är smart planerad med dess sociala och öppna ytor mellan kök och vardagsrum. Dessutom är fönstren optimalt placerade så man alltid får en glimt av den vackra utsikten över Limhamns takåsar. Mysig västerbalkong hittar vi på plan två med utgång från vardagsrummet. Bostaden är erbjuder två badrum och egna tvättmöjligheter. Detta är ett boende för dig som har höga krav på läge, komfort och funktionalitet. Här bor du på populära Limhamn med ett stenkast från affärer, restauranger och skolor, välkommen på visning!

Beskrivning

PLAN 1

HALL: Välkommen in, trevlig hall med goda avhängningsmöjligheter för ytterplagg. Hallen ligger i direkt anslutning till allrummet och trappan upp till våning två. På golvet ligger klinker och väggarna är vita.

SOVRUM 1: Rymligt sovrum med stora, vackra fönster och en gedigen takhöjd. Vita väggar och ekparkett på golvet. Detta rum kan disponeras som både sovrum och tv-rum. Vidare, ligger tvättrummet med mycket förvaring samt eget privat badrum. Här ligger tvättmaskin och torktumlare från Cylinda.

BADRUM 1: Mindre helkaklat badrum i vitt och blått. Här finns egen duschhörna med glasdörr, vask med kommod och wc.

PLAN 2

KÖK: Upp för trappan till våning två möts man av köket som ligger i öppen planlösning till vardagsrummet. Köket har bra förvaring och gott om arbetsyta på bänkskivan i massivt ek. Här finns även diskmaskin (Siemens), rostfri kyl/frys, häll med fläkt samt ett smart placerat takfönster.

VARDAGSRUM: Detta stora vardagsrum har öppet upp i nock med pampiga bjälkar och snedtak. Här finns plats med både en gedigen soffgrupp och matplats. Väggarna är vita och på golvet ligger ekparkett. Från detta rum når man även utgången till balkongen i sydväst. Här kan man njuta av kvällssolen och njuta av utsikten över Limhamn och även Öresundsbron.

SOVRUM 2: Rymligt sovrum med fina fönsterpartier. Här finns en egen garderob med skjutdörrar samt en hörna för skrivbord. Sovrummet har plats för en dubbelsäng samt extra förvaring om man skulle önska.

BADRUM 2: Helkaklat badrum i vitt. Här finns wc, handfat, badkar. Badrummet har även ett stort fönster som släpper in härligt ljus.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Gamla Gatan Stadgar.pdf BRF Gamla Gatan Årsredovisning 2017

Bostadsfakta

Kommun

Skarpsillen 2, Malmö kommun, Skattesats 33.6%.

Församling

Limhamn.

Storlek

Boarea 93 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

3 rum, varav 1-2 sovrum.

Lägenhetsnummer

3

Våning / hiss

Våning 2 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1896
Byggnadstyp: Flerbostadshus
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: El - direktverkande el och delvis vattenburen

Föreningen

Föreningens namn: Brf Gamla Gatan
Organisationsnummer: 769616-4859
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 3
Antal lägenheter: 3
Antal lokaler: 0

Brf Gamla Gatan är en äkta bostadsrättsförening med 3 lägenheter i Limhamn. Föreningen bildades år 2007.

UNDERHÅLL OCH RENOVERINGAR
Fastigheten har genomgått en totalrenovering 2006/2007
-Ny el
-Nya varmvattenberedare
-Nya varm- och kallvattenledningar
- Avloppssystem är i stora delar utbytt

KABEL-TV OCH BREDBAND
Kabel-tv och bredband via Telia. Internet (100/100 Mbit/s) samt kabel-tv med kanalutbudet Kollektiv 3 Play, för detta tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 429 kr/mån.

PARKERING
Föreningen har tre parkeringsplats på baksidan av huset. En plats till varje lägenhet, ingår i avgiften.

ÖVRIGT
Gemensam sophantering. Soptunna töms varannan vecka.

Uppgifterna är hämtade från berörd förening lämnad information. Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen angående kontroll av ovanstående uppgifter.

Föreningens ekonomi

Föreningen har god ekonomi och fastigheten är ej belånad.
Föreningen kan ta ut överlåtelseavgift och pantsättningsavgift i samband med överlåtelse efter beslut av styrelsen.
Överlåtelseavgift 2,5 % av gällande prisbasbelopp, köparen betalar (1 163 kr år 2019).
Pantsättningsavgift 1 % av gällande prisbasbelopp per pant (465 kr år 2019).

Energideklaration

Status: Ej utförd

TV

Telia

Internet

Telia

Månadsavgift

Avgift: 2 200 SEK / mån
Ingår i avgiften: vatten (kallt och varmt), sophämtning samt parkeringsplats.
Obligatoriskt tillägg om 429 kr/mån tillkommer för Telia, Internet (100/100 Mbit/s) samt TV med kanalutbudet Kollektiv 3 Play.

Driftskostnad

1 700 SEK varav:
Uppvärmning: 1 300 SEK
Elektricitet: 400 SEK

Schablonberäknad.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 29.99 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Balkong

Bilplats

En parkeringsplats ingår i avgiften

Övriga utrymmen

Till lägenheten finns ett stort vindsutrymme för förvaring som nås via stege och en lucka i taket från sovrummet.

Närområde

Allmänt om området: Limhamnskungen, R.F. Berg, tyckte att fiskarna och cementarbetarna skulle bo i gathus istället för hyreskaserner när stadsplanerna ritades upp i sekelskiften mellan 1800- och 1900-talet. Därför ser Limhamn ut som det gör idag, med sin charmiga bebyggelse från Erikslust och hela vägen ut mot stranden. Den nutida exploateringen av Limhamn säger något om hur populärt det är här. Här byggs det så det knakar. Och vad finns det att inte gilla? Förutom småbåtshamn, strandbad, kallbadhus och fiskrökeri finns det utmärkt matservering på Bistro Stella.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy